Kasus - Keramik Industri

Inspection alat komponén keramik
Pangalusna cocog pikeun komponén dimana akurasi tinggi jeung rigidity tinggi penting.
Urang bisa nyadiakeun ukuran nu nyugemakeun sarat customer.Ngarasa Luncat ngahubungan kami kalawan syarat ukuran anjeun kaasup waktu pangiriman dipikahoyong, jsb.

Aci pituduh alat pamariksaan (kerung) kalayan ukuran 2000mm
Urang tiasa ngadamel rupa-rupa komponén keramik nurutkeun gambar konsumén ', teu nyebut komponén keramik kayaning chucks vakum keramik, jeung sajabana, nu tingkat kasulitan umumna ceuk luhur.
Mangga ngarasa Luncat nanya ka kami nanaon ti patarosan ngeunaan ukuran jeung wangun jeung cutatan.
Dibandingkeun sareng granit sareng logam, keramik struktural hampang sareng kaku pisan sareng, ku kituna, defleksi leutik dina beuratna sorangan.

Plat permukaan panggung kalayan ukuran 800x800mm
Kusabab "kerataan 2 μm", anu mustahil ku logam, pangukuran akurasi anu luhur sareng damel tiasa dicapai.
Datar: 2μm
Urang bisa nyadiakeun ukuran nu nyugemakeun sarat customer.Ngarasa Luncat ngahubungan kami kalawan syarat ukuran anjeun kaasup waktu pangiriman dipikahoyong, jsb.

Komponén chamber vakum kalayan ukuran 1300x400mm
Kusabab insulasi listrik sareng résistansi panas anu luhur, keramik tiasa dianggo pikeun permukaan témbok kamar vakum.
Urang bisa nyadiakeun ukuran nu nyugemakeun sarat customer.Ngarasa Luncat ngahubungan kami kalawan syarat ukuran anjeun kaasup waktu pangiriman dipikahoyong, jsb.