sisipan

  • Stainless Steel T Slots

    Slot T stainless steel

    Stainless steel T slot biasana glued on precision plat permukaan granit atawa basa mesin granit pikeun fix sababaraha bagian mesin.

    Urang bisa rancang rupa-rupa komponén granit kalawan slot T, wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun émbaran leuwih lengkep.

    Urang tiasa ngadamel T slot on granit langsung.

  • Standard Thread Inserts

    Sisipan Thread baku

    inserts Threaded anu glued kana granit precision (granit alam), keramik precision, Mineral Casting na UHPC.The inserts threaded diatur deui 0-1 mm handap beungeut (nurutkeun sarat konsumén ').Urang tiasa ngadamel sisipan benang siram sareng permukaan (0.01-0.025mm).

  • Custom Inserts

    Inserts custom

    Urang tiasa ngadamel rupa-rupa inserts husus nurutkeun customer'drawings.