Bahan - Granit

material analysis

Zhonghui Intelligent Manufacturing Group (ZHHIMG) parantos mendakan sareng nguji seueur granit di dunya pikeun milarian bahan granit anu pangsaéna.

Sumber Granit

Naha Pilih Granit?
• STABILITAS DIMENSI: granit hideung mangrupakeun bahan umur alam kabentuk leuwih jutaan taun sahingga mintonkeun stabilitas internal hébat.
• stabilitas termal: ékspansi liniér leuwih handap tina baja atawa beusi tuang.
• Teuas: comparable jeung-kualitas alus tempered steel.
• Résistansi ngagem: instrumen langkung lami.
• AKURASI: flatness tina surfaces leuwih hade tinimbang hiji diala ku bahan tradisional.
• Résistansi ka asam, résistansi insulasi listrik non-magnét kaoksidasi: euweuh korosi, euweuh pangropéa.
• BIAYA: digawé granit kalawan kaayaan-of-nu-seni harga téhnologi leuwih handap.
• OVERHAUL: Panglayanan ahirna tiasa dilaksanakeun gancang sareng murah.

material analysis5
material analysis8

Bahan Granit Utama Global

Jinan-Black-Granite

Gunung Tai (Jinan Hideung Granit)

Pink Granite

Granit pink (AS)

Indian Black Granite

Granit Hideung India (K10)

Charcoal Black

Arang Hideung (AS)

Black-Granite-600x600

Granit Hideung India (M10)

Academy Black

Akademi Hideung (AS)

African Black Granite

Afrika Hideung granit

Sierra White

Sierra White (AS)

Zhangqiu-Black-Granite

Jinan Hideung Granit II (Zhangqiu Hideung Granit)

FuJian-Granite

Fujian Granit

下载 (1)

SiChuan Hideung granit

images

DaLian Gray Granite

Austria Grey Granite

Austria Gray Granit

Blu Lanhelin Granite

Bulao Lanhelin Granite

Impala Granite

Impala Granit

China Black Granite

Cina Hideung granit

Aya seueur jinis granit di dunya, sareng salapan jinis batu ieu umumna dianggo ayeuna.Kusabab salapan rupa batu ieu miboga sipat fisik hadé ti granit lianna.Utamana Jinan granit hideung, nu mangrupa bahan granit pangalusna kami geus kungsi nyaho dina widang precision.HEXAGON, China AEROSPACE ... sadayana milih Granit Hideung.

Laporan Analisis Bahan Granit Utama Global

Item BahanAsalna Jinan Hideung granit Granit Hideung India (k10) Granit Afrika Kidul Impala Granit Granit pink Zhangqiu Granit Fujian granit Austria Gray Granit Bulao Lanhelin Granite
Jinan, Cina India Afrika Kidul Afrika Kidul Amérika Jinan, Cina Fujian, Cina Austria Itali
dénsitas (g/cm3) 2.97-3.07 3.05 2.95 2.93 2.66 2.90 2.9 2.8 2.6-2.8
Nyerep cai (%) 0.049 0.02 0.09 0.07 0.07 0.13 0.13 0.11
0.15
Koéfisién Thermal Expansion 10-6/ ℃
7.29 6.81 9.10 8.09
7.13 5.91 5.7 5.69
5.39
Kakuatan Flexural(MPa) 29 34.1 20.6 19.7 17.3 16.1 16.8 15.3 16.4
Kakuatan compressive (MPa) 290 295 256 216 168 219 232
206 212
Modulus élastisitas (MOE) 104mpa 10.6 11.6 10.1 8.9
8.6 5.33 6.93 6.13 5.88
Babandingan Poisson urang 0.22 0.27 0.17 0.17
0.27 0.26 0.29 0.27
0.26
Teuas Shore 93 99 90 88 92 89 89
88
Modulus of Rupture (MOR) (MPA) 17.2      
Résistansi Volume (Ωm) 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107 5~6 x107
Laju Résistansi (Ω) 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106 9 x 106
Radioaktivitas Alam                  

1. Percobaan nguji bahan diprakarsai ku Zhonghui Intelligent Manufacturing (Jinan) Group Co., Ltd.
2. Genep sampel unggal jenis granit diuji, sarta hasil tés anu averaged.
3. Hasil ékspérimén ngan ukur tanggung jawab pikeun sampel tés.