Bahan - Keramik

♦Alumina (Al2O3)

Bagian keramik precision dihasilkeun ku ZhongHui Intelligent Manufacturing Group (ZHHIMG) bisa dijieun tina bahan baku keramik-purity tinggi, 92 ~ 97% alumina, 99.5% alumina, > 99.9% alumina, sarta CIP isostatic mencét tiis.Sintering hawa tinggi na precision machining, akurasi dimensi ± 0.001mm, smoothness nepi ka Ra0.1, pamakéan hawa nepi ka 1600 derajat.kelir béda tina keramik bisa dijieun nurutkeun sarat konsumén ', kayaning: hideung, bodas, beige, beureum poék, jsb The precision bagian keramik dihasilkeun ku parusahaan urang anu tahan ka suhu luhur, korosi, maké jeung insulasi, sarta bisa jadi dipaké pikeun lila dina suhu luhur, vakum jeung lingkungan gas corrosive.

Loba dipaké dina rupa-rupa parabot produksi semikonduktor: Pigura (bracket keramik), Substrat (base), Arm / Sasak (manipulator), , Komponén mékanis jeung Keramik Air Bearing.

AL2O3

Aplikasi keramik alumina purity tinggi:
1. Dilarapkeun kana parabot semikonduktor: cuk vakum keramik, motong disc, beberesih disc, cuk keramik.
2. Bagian mindahkeun wafer: chucks penanganan wafer, cakram motong wafer, cakram beberesih wafer, cangkir nyeuseup inspeksi optik wafer.
3. LED / LCD industri tampilan panel datar: nozzle keramik, disc grinding keramik, PIN ANGKAT, PIN rail.
4. Komunikasi optik, industri surya: tabung keramik, rod keramik, circuit board percetakan layar scrapers keramik.
5. Panas-tahan jeung bagian insulating listrik: arah keramik.
Ayeuna, keramik aluminium oksida bisa dibagi kana purity tinggi na keramik umum.Séri keramik aluminium oksida kalayan kemurnian tinggi ngarujuk kana bahan keramik anu ngandung langkung ti 99,9% Al₂O₃.Kusabab suhu sintering na nepi ka 1650 - 1990 ° C sarta panjang gelombang transmisi na 1 ~ 6μm, éta biasana diolah kana kaca datar tinimbang platinum crucible: nu bisa dipaké salaku tube natrium owing mun transmittance lampu sarta lalawanan korosi na. logam alkali.Dina industri éléktronika, éta tiasa dianggo salaku bahan insulasi frekuensi tinggi pikeun substrat IC.Numutkeun kana eusi anu béda tina aluminium oksida, séri keramik aluminium oksida umum tiasa dibagi kana 99 keramik, 95 keramik, 90 keramik sareng 85 keramik.Sakapeung, keramik kalayan 80% atanapi 75% tina aluminium oksida ogé digolongkeun kana séri keramik aluminium oksida umum.Di antarana, 99 aluminium oksida bahan keramik dipaké pikeun ngahasilkeun-suhu tinggi crucible, tube tungku fireproofing jeung bahan maké-tahan husus, kayaning bantalan keramik, segel keramik jeung pelat klep.95 keramik aluminium utamana dipaké salaku bagian maké-resisting korosi-tahan.85 keramik mindeng dicampurkeun dina sababaraha sipat, kukituna ngaronjatkeun kinerja listrik jeung kakuatan mékanis.Bisa ngagunakeun molybdenum, niobium, tantalum jeung anjing laut logam lianna, sarta sababaraha dipaké salaku alat vakum listrik.

 

Item Kualitas (Nilai Wawakil) Ngaran Produk AES-12 AES-11 AES-11C AES-11F AES-22S AES-23 AL-31-03
Komposisi Kimia Low-Natrium Produk Sintering Gampang H₂O % 0.1 0.1 0.1 0.1 0.1 0.1 0.1
Ngabarakatak % 0.1 0.2 0.1 0.1 0.1 0.1 0.1
Fe₂0₃ % 0.01 0.01 0.01 0.01 0.01 0.01 0.01
SiO₂ % 0.03 0.03 0.03 0.03 0.02 0.04 0.04
Na₂O % 0.04 0.04 0.04 0.04 0.02 0.04 0.03
MgO* % - 0.11 0.05 0.05 - - -
Al₂0₃ % 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9 99.9
Diaméter Partikel Sedeng (MT-3300, métode analisis laser) μm 0.44 0.43 0.39 0.47 1.1 2.2 3
α Ukuran Kristal μm 0.3 0.3 0.3 0.3 0.3 ~ 1.0 0.3 ~ 4 0.3 ~ 4
Kapadetan ngabentuk** g/cm³ 2.22 2.22 2.2 2.17 2.35 2.57 2.56
Kapadetan Sintering** g/cm³ 3.88 3.93 3.94 3.93 3.88 3.77 3.22
Laju Nyusutan Garis Sintering** % 17 17 18 18 15 12 7

* MgO teu kaasup kana itungan purity Al₂O₃.
* Henteu aya bubuk skala 29.4MPa (300kg / cm²), suhu sintering nyaéta 1600 ° C.
AES-11 / 11C / 11F: Tambahkeun 0,05 ~ 0,1% MgO, sinterability alus teuing, ku kituna lumaku pikeun keramik aluminium oksida jeung purity leuwih ti 99%.
AES-22S: Dicirikeun ku dénsitas ngabentuk tinggi na laju nyusut low tina garis sintering, éta lumaku pikeun dieunakeun formulir casting jeung produk badag skala lianna kalayan akurasi dimensi diperlukeun.
AES-23 / AES-31-03: Éta gaduh dénsitas ngabentuk anu langkung luhur, thixotropy sareng viskositas anu langkung handap tibatan AES-22S.urut dipaké pikeun keramik sedengkeun dimungkinkeun dipaké salaku reducer cai pikeun bahan fireproofing, gaining popularitasnya.

♦Silicon Carbide (SiC) Ciri

Ciri Umum Purity komponén utama (wt%) 97
Warna Hideung
Kapadetan (g/cm³) 3.1
Nyerep cai (%) 0
Ciri mékanis Kakuatan lentur (MPa) 400
Modulus ngora (GPa) 400
Vickers karasa (GPa) 20
Ciri termal Suhu operasi maksimum (°C) 1600
Koéfisién ékspansi termal RT~500°C 3.9
(1/°C x 10-6) RT~800°C 4.3
Konduktivitas termal (W/m x K) 130 110
Résistansi shock termal ΔT (°C) 300
Karakteristik listrik Résistivitas volume 25°C 3 x 106
300°C -
500°C -
800°C -
Konstanta diéléktrik 10GHz -
Rugi diéléktrik (x 10-4) -
Faktor Q (x 104) -
Tegangan ngarecahna diéléktrik (KV/mm) -

20200507170353_55726

♦Silikon Nitride Keramik

Bahan Unit Si₃N₄
Métode Sintering - Tekanan Gas Sintered
Kapadetan g/cm³ 3.22
Warna - Kulawu Poék
Laju Nyerep Cai % 0
Modulus ngora Gpa 290
Vickers teu karasa Gpa 18 - 20
Kakuatan Compressive Mpa 2200
Kakuatan Bending Mpa 650
Konduktivitas termal W/mK 25
Résistansi Shock Termal Δ (° C) 450 - 650
Suhu Operasi maksimum °C 1200
Résistansi volume Ω · cm > 10^14
Konstanta diéléktrik - 8.2
Kakuatan diéléktrik kV/mm 16