Prosés Mesin Kaca

Lengkah 1:
Mariksa gambar

Lengkah 2:
Milih Bahan Metal

Lengkah 3:
Pasang bahan dina suhu konstan sareng bengkel bébas lebu salami 24 jam pikeun perawatan suhu konstan

Lengkah 4:
bahan Machining ngaliwatan Machining Center

Lengkah 5:
Inspeksi & Calibration

Lengkah 6:
Ngagiling manual

Lengkah 7:
Pamariksaan

Lengkah 8:
Bungkusan & Pangiriman