Produk Kami

Solusi Kaca Precision, Leyuran Casting Mineral

ZHHIMG Ultra-Precision Manufacturing & Machining Solutions profésional dina nawiskeun solusi industri pikeun industri ultra precision.
Produk Kami

  • ZhongHui Intelligent Manufacturing (Jinan) Group Co., Ltd.

Tentang Kami

Zhonghui Intelligent Manufacturing (Jinan) Group Co., Ltd. dimimitian dina taun 1999. ZHHIMG museurkeun kana promosi industri anu langkung cerdas.Severices sareng solusi kami kalebet solusi manufaktur ultra precision pikeun industri precision ultra, anu seueur dianggo dina Aerospace, Semiconductor, CMM, CNC, mesin Laser precision…

ZHHIMG aya di jantung Propinsi Shandong, Cina, anu caket sareng Pelabuhan TsingTao.Gudang produksi sareng panyimpen kami aya di daérah industri walungan Konéng sareng ngalangkungan sakitar 160 hektar.Urang ogé boga cukup spasi jeung kapasitas pikeun gampang ngolah pesenan volume badag sarta workpiece tunggal kalawan volume nepi ka 50 ton.

ZHHIMG mantuan Anjeun sukses leuwih gampang.

 

NAHA
US

Hiji pilihan anu ngajadikeun bédana!

Rasa idéntifikasi kuat kami sareng proyék klien hartosna kami terus-terusan narékahan pikeun nyayogikeun solusi, bahkan pikeun masalah anu aranjeunna henteu terang.Pikeun tujuan ieu, urang ngadopsi pendekatan progresif kana téknologi sareng téknik pamasaran.

certificate
  • PARTNERS3
  • logo_thk
  • PARTNERS6
  • PARTNERS1