Warta

  • Granit Base pikeun Mesin laser

    Base Mesin Granit pikeun Mesin Laser Dasar granit pikeun stabilitas termal jeung mékanis penting pikeun motong-precision tinggi
    Maca deui
  • Granit Base assembly kalawan rel na screws

    Kami henteu ngan ukur tiasa ngadamel dasar mesin granit, tapi ogé tiasa ngarakit rel sareng sekrup bola dina dasar granit.Lajeng nawiskeun laporan calibration.
    Maca deui
  • Laser granit Mesin Base

    Flatbed laser motong Mesin GRANITE Mesin Base.Beuki loba mesin Laser anu ngagunakeun basa granit.Kusabab granit boga sipat fisik nice.
    Maca deui
  • Precision Granite pikeun sistem gerak granit-kinerja tinggi sareng sistem gerak multi-sumbu

    Aya seueur perusahaan anu ngahasilkeun sistem gerak granit berprestasi tinggi sareng sistem gerak multi-sumbu anu dianggo dina posisi precision sareng aplikasi automation.Kami nganggo tahapan posisi anu direkayasa di-imah sareng pengontrol gerak pikeun nyayogikeun sub-sub-sub posisi sareng otomatisasi ...
    Maca deui
  • Bédana Antara Panggung-on-Granit sareng Sistem Gerak Granit Terpadu

    Pilihan platform gerak linier dumasar-granit anu paling cocog pikeun aplikasi anu dipasihkeun gumantung kana sababaraha faktor sareng variabel.Penting pikeun ngakuan yén masing-masing sareng unggal aplikasi ngagaduhan sarat anu unik anu kedah dipikaharti sareng diprioritaskeun pikeun ngudag ...
    Maca deui
  • Sistim positioning 3-sumbu pikeun inspeksi wafer na metrology

    -Sistem posisi sumbu pikeun pamariksaan wafer sareng metrologi Solusi Tampilan Panel Datar Disesuaikeun Solusi kami pikeun industri FPD anu nungtut nyertakeun prosés tina AOI ka panguji susunan dina pangukuran spacer poto.ZhongHui tiasa ngadamel dasar granit precision pikeun sistem posisi 3 sumbu ...
    Maca deui
  • Ultra Precision Granit Ukur Lempeng Pangiriman

    Pelat permukaan granit, dijieun ku Jinan Hideung granit, dipaké pikeun precision gauging, inspeksi, perenah jeung maksud nyirian.Aranjeunna langkung dipikaresep ku Kamar Alat Precision, Industri Téknik sareng Laboratorium Panaliti kusabab kauntungan anu luar biasa.- Jinan grani anu dipilih saé ...
    Maca deui
  • Granit Surface Inspection Lempeng Pangiriman

    Granit Surface Inspection Lempeng Pangiriman
    Maca deui
  • Bahan Granit Mineral

    Geulis pisan.Mineral granit ieu tiasa nawiskeun seueur granit abu sareng granit biru poék ka dunya unggal taun.
    Maca deui
  • Naon mesin pangukuran koordinat?

    Mesin pangukur koordinat (CMM) nyaéta alat anu ngukur géométri objék fisik ku cara ngararasakeun titik-titik diskrit dina beungeut objék kalayan usik.Rupa-rupa jenis panyilidikan dipaké dina CMMs, kaasup mékanis, optik, laser, jeung lampu bodas.Gumantung kana mesin, masalah ...
    Maca deui
  • Granit salaku Yayasan pikeun Mesin Ukur Koordinat

    Granit salaku Yayasan pikeun Mesin Ukur Koordinat Ukur Akurasi Luhur Pamakéan granit dina métrologi koordinat 3D parantos kabuktian sorangan mangtaun-taun.Henteu aya bahan sanés anu cocog sareng sipat alam na ogé granit pikeun sarat métrologi.Persyaratan me...
    Maca deui
  • Tahap positioning Granit Precision

    Tahap positioning mangrupakeun precision tinggi, base granit, hawa bearing positioning tahap pikeun aplikasi positioning luhur tungtung..Hal ieu disetir ku inti ironless, non-cogging 3 fase brushless motor linier tur dipandu ku 5 datar magnetically preloaded hawa bantalan ngambang dina dasar granit.ir...
    Maca deui