Warta

  • Granite Components for Electric equipment DELIVERY BY DHL EXPRESS

    Komponén granit pikeun alat-alat listrik pangiriman ku DHL EXPRESS

    Komponén granit pikeun alat-alat listrik pangiriman ku DHL EXPRESS
    Maca deui
  • 6000mm x 4000mm Granite Machine Base for Semiconductor Delivery

    6000mm x 4000mm Granit Mesin Base pikeun Semiconductor Pangiriman

    6000mm x 4000mm Granit Mesin Base pikeun Semiconductor Pangiriman Bahan: Hideung granit kalawan dénsitas 3050kg / m3 precision Operasi: 0.008mm Standar Eksekutif: DIN Standar.
    Maca deui
  • Chinese New Year Holiday!

    Liburan Taun Anyar Cina!

    FESTIVAL SUMUR CINA!Wilujeng tepang taun abdi sadaya dear!Halo babaturan kuring, ZhongHui bakal liburan ti 27 Jan dugi ka 7 Pebruari 2022. Departemén Penjualan sareng Departemén Teknik bakal salawasna online.Anjeun ...
    Maca deui
  • Price Increase Notice!!!

    Bewara Naékna Harga!!!

    Taun ka tukang, pamaréntah Cina sacara resmi ngumumkeun yén Cina boga tujuan pikeun ngahontal émisi puncak saméméh 2030 sarta ngahontal neutrality karbon saméméh 2060, nu hartina Cina ngan boga 30 taun pikeun motong émisi kontinyu sarta gancang.Pikeun ngawangun komunitas tina takdir umum, urang Cina ha ...
    Maca deui
  • Notice of “dual control system of energy consumption”

    Bewara ngeunaan "sistem kontrol dual konsumsi énergi"

    Sadayana Pelanggan, Panginten anjeun terang yén kabijakan "kontrol ganda tina konsumsi énergi" pamaréntah Cina parantos ngagaduhan dampak anu tangtu dina kapasitas produksi sababaraha perusahaan manufaktur.Tapi punten yakinkeun yén perusahaan kami henteu acan ngalaman masalah lim ...
    Maca deui
  • The Stock of Jinan Black Granite is Becoming Less and Less

    Saham Jinan Hideung Granit Ngajadi Kurang jeung Kurang

    Saham Jinan Hideung Granit Ngajadi Kirang sareng Kurang Kusabab kawijakan lingkungan, sababaraha mineral ditutup.Saham Jinan Hideung Granit Ngajadi Kurang jeung Kurang.Sareng harga bahan granit hideung Jinan janten langkung luhur sareng langkung luhur.Sanggeus saratus taun ...
    Maca deui