Lempeng permukaan granit

  • Granite Inspection Surface Plates & Tables

    Granit Inspection Lempeng Surface & Tables

    Pelat Permukaan Inspeksi Granit disebut ogé pelat permukaan granit, pelat ukur granit, méja métrologi granit… Piring sareng méja permukaan granit ZhongHui mangrupikeun pangukuran anu akurat sareng nyayogikeun lingkungan anu stabil pikeun pamariksaan.Éta bébas tina distorsi suhu sareng nawiskeun lingkungan pangukuran anu luar biasa kuat kusabab ketebalan sareng beuratna.

    Méja permukaan granit kami disayogikeun kalayan dukungan bagian kotak kualitas luhur pikeun leveling gampang sareng lima titik dukungan anu tiasa disaluyukeun;3 mangrupakeun titik primér sarta outriggers séjén pikeun stabilitas.

    Sadaya piring granit sareng tabel kami dirojong ku Sertifikasi ISO9001.

  • Granite Surface Plate with Stand

    Granit Surface Plate kalawan Stand

    Granit Surface Plate, disebut oge granit inspeksi plat, granit tabel ukur, granit inspeksi plat permukaan.méja granit, méja métrologi granit… Piring permukaan granit kami didamel ku granit hideung (granit hideung Taishan).Plat permukaan granit ieu tiasa nawiskeun yayasan pamariksaan ultra precision pikeun calibration ultra precision, pamariksaan sareng pangukuran ...

  • Precision Granite Surface Plate

    Precision Granit Surface Plate

    pelat permukaan granit hideung anu dijieun dina akurasi tinggi nurutkeun standar handap, kalawan kecanduan sasmita precision luhur guna nyugemakeun sakabeh pangabutuh pamaké husus, boh di bengkel atawa di kamar metrological.

  • Granite Vibration Insulated Platform

    Granit Geter Insulated Platform

    méja ZHHIMG mangrupakeun tempat gawé Geter-insulated, sadia kalawan luhur méja batu teuas atawa luhureun méja optik.Geter anu ngaganggu tina lingkungan diisolasi tina méja kalayan insulator cinyusu hawa mémbran anu épéktip samentawis elemen leveling pneumatik mékanis ngajaga tabletop tingkat pisan.(± 1/100 mm atawa ± 1/10 mm).Sumawona, unit pangropéa pikeun AC dikomprés kalebet.