Komponén Mékanis Granit

  • Granite Machine Parts

    Bagian Mesin Granit

    Bagian Mesin Granit disebut oge komponén granit, komponén mékanis granit, bagian mesin granit atawa basa granit.Umumna eta dijieun ku alam granit hideung.ZhongHui ngagunakeun bédagranit- Gunung Tai Hideung granit (ogé Jinan Hideung granit) kalawan dénsitas 3050kg / m3.Sipat fisikna béda jeung granit lianna.Bagian mesin granit ieu loba dipaké dina CNC, Mesin laser, Mesin CMM (koordinat ukur mesin), aerospace ... ZhongHui bisa rancang bagian mesin granit nurutkeun gambar Anjeun.

  • Granite Surface Plate with Metal T slots

    Granit Surface Plate kalawan Metal T slot

    Ieu granit Surface Lempeng kalawan T solts, dijieunna granit hideung slot t logam.Urang tiasa ngadamel plat permukaan granit ieu kalawan slot t logam jeung pelat permukaan granit kalawan slot t.

    Urang tiasa lem slot logam dina dasar granit precision sarta pabrik slot dina dasar granit precision langsung.

  • Granite Machine Bed

    Granit Mesin Pesanggrahan

    Granit Mesin Pesanggrahan

    Ranjang mesin granit, ogé nyauran basa mesin granit, dasar granit, méja granit, ranjang mesin, dasar granit presisi ..

    Dijieun ku Granit Hideung, anu tiasa ngajaga precision tinggi pikeun waktos anu lami.Seueur mesin anu milih granit precision.urang tiasa ngadamel granit precision pikeun gerak dinamis, granit precision pikeun laser, granit precision pikeun motor linier, precision granit pikeun ndt, precision granit pikeun semikonduktor, precision granit pikeun CNC, precision granit pikeun xray, precision granit pikeun industri ct, precision granit keur smt. , aerospace granit precision…

  • Granite Surface Plate with T slots According to DIN Standard

    Granit Surface Plate kalawan T slot Numutkeun DIN Standar

    Granit Surface Plate kalawan T slot Numutkeun DIN Standar

    Granit Surface Plate kalawan t slot, eta dijieun ku basa granit precision.Urang bakal ngahasilkeun T slot on granit alam langsung.Urang tiasa ngadamel slot t ieu nurutkeun Standar DIN.

  • Granite Machine Base

    Granit Mesin Base

    Granit Mesin Base nyaéta salaku ranjang mesin pikeun nawarkeun surfaces precision tinggi.Beuki loba mesin precision ultra milih komponén granit pikeun ngaganti ranjang mesin logam.

  • CMM Granite Base

    CMM Granit Base

    basa mesin CMM dijieun ku alam granit hideung.CMM disebut oge Mesin Ukur Koordinat.Kaseueuran Mesin CMM bakal milih dasar granit, sasak granit, pilar granit… Seueur merek terkenal sapertos sagi genep, lk, innovalia… sadayana milih granit Hideung pikeun mesin ukur koordinatna.Wilujeng sumping ngahubungan kami lamun museurkeun ngagunakeun componets granit precision.Kami ZhongHui mangrupikeun Otoritas anu paling seueur dina manufaktur komponén granit precision sareng nawiskeun pamariksaan & pangukuran & calibration & jasa perbaikan pikeun komponén granit ultra precision.

     

  • Granite Gantry

    Gantry Granit

    Granit Gantry nyaéta struktur mékanis anyar pikeun precision CNC, mesin Laser ... Mesin CNC, mesin laser jeung mesin precision séjén maké granit gantry kalawan precision tinggi.Aranjeunna loba jenis s bahan granit di dunya kayaning granit Amérika, Afrika Hideung granit, India Hideung granit, Cina granit hideung, utamana Jinan granit hideung, nu kapanggih di kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina, sipat fisikna leuwih hade. ti bahan granit sejenna kami geus kungsi nyaho.Granit Gantry tiasa nawiskeun precision operasi ultra luhur pikeun mesin precision.

  • Granite Based Gantry System

    Sistem Gantry Berbasis Granit

    Granit base Gantry System disebut oge XYZ Tilu sumbu gantry geser speed tinggi pindah linier motong platform gerak deteksi.

    Urang bisa rancang precision granit assembly pikeun Granit Based Gantry System, XYZ Granit Gantry Systems, Gantry System kalawan Lineat Motors jeung saterusna.

    Wilujeng sumping di kirimkeun gambar anjeun sareng komunikasi sareng Departemen Téknis kami pikeun Optimalkeun sareng ningkatkeun desain peralatan.Inpo leuwih lengkep mangga bukapangabisa urang.

  • Precision Granite Mechanical Components

    Komponén Mékanis Granit Precision

    Beuki loba mesin precision dijieun ku granit alam kusabab éta sipat fisik hadé.Granit bisa ngajaga precision tinggi sanajan dina suhu kamar.Tapi ranjang mesin Metal preiction bakal kapangaruhan ku suhu pisan écés.