Paralel granit

  • Precision Granite Parallels

    Parallels granit precision

    Urang tiasa ngadamel paralel granit precision kalayan sababaraha ukuran.2 Face (réngsé dina ujung sempit) jeung 4 Face (réngsé dina sakabéh sisi) versi sadia sakumaha Kelas 0 atawa Kelas 00 /Kelas B, A atawa AA.Parallels granit mangpaat pisan pikeun ngalakukeun setups machining atawa sarupa dimana sapotong test kudu didukung dina dua surfaces datar tur paralel, dasarna nyieun hiji pesawat datar.