Precision Metal Hiji-eureun Leyuran

  • Precision Cast Iron Surface Plate

    Precision matak Beusi Surface Plate

    The tuang beusi T slotted plat permukaan mangrupakeun alat ukur industri utamana dipaké pikeun ngamankeun workpiece.Pagawe bangku ngagunakeun éta pikeun debugging, masang, sareng ngajaga alat.

  • Optic Vibration Insulated Table

    Geter optik Insulated Table

    Ékspérimén ilmiah di komunitas ilmiah ayeuna butuh itungan sareng pangukuran anu langkung akurat.Ku alatan éta, hiji alat nu bisa rélatif terasing ti lingkungan éksternal sarta gangguan pohara penting pikeun pangukuran hasil percobaan.Bisa ngalereskeun rupa komponén optik jeung alat mikroskop Imaging, jsb The optik platform percobaan ogé geus jadi kudu-kudu produk dina percobaan panalungtikan ilmiah.

  • Precision Casting

    Precision Casting

    Casting precision cocog pikeun ngahasilkeun castings kalawan wangun kompléks jeung akurasi diménsi tinggi.Precision casting boga finish permukaan alus teuing jeung akurasi dimensi.Sareng tiasa cocog pikeun pesenan pamundut kuantitas rendah.Salaku tambahan, dina desain sareng pilihan bahan tuang, tuangan Precision gaduh kabébasan anu ageung.Hal ieu ngamungkinkeun loba jenis baja atawa alloy steel pikeun investment.So on casting pasar, Precision casting teh castings kualitas pangluhurna.

  • Precision Metal Machining

    Precision Metal Machining

    Mesin-mesin anu paling sering dianggo dibasajankeun pabrik, mesin bubut dugi ka rupa-rupa mesin motong.Hiji ciri tina mesin béda dipaké salila machining logam modern nyaéta kanyataan yén gerakan sarta operasi maranéhanana dikadalikeun ku komputer nu ngagunakeun CNC (komputer kontrol numerik), hiji metodeu krusial pentingna pikeun ngahontal hasil tepat.

  • Precision Gauge Block

    Precision Gauge Blok

    blok gauge (ogé katelah blok gauge, Johansson gauges, slip gauges, atawa Jo blok) mangrupakeun sistem pikeun ngahasilkeun precision panjangna.Blok gauge individu mangrupikeun blok logam atanapi keramik anu didamel sacara presisi sareng dilapis kana ketebalan khusus.Blok gauge asalna dina sét blok kalayan sauntuyan panjang standar.Dina pamakéan, blok nu tumpuk pikeun nyieun nepi ka panjangna dipikahoyong (atawa jangkungna).