Bubuka parusahaan

5506cee9db10308a74d5e4ab6df85d6

ZhongHui Intelligent Manufacturing (Jinan) Group Co., Ltd. diawalan taun 1999, rasa panasaran sareng gairah parantos ngadorong urang.ZHHIMG aya di jantung Propinsi Shandong, Cina, anu caket sareng Pelabuhan TsingTao.Gudang produksi sareng panyimpen kami aya di daérah industri walungan Konéng sareng ngalangkungan sakitar 160 hektar.Urang ogé boga cukup spasi jeung kapasitas pikeun gampang ngolah pesenan volume badag sarta workpiece tunggal kalawan volume nepi ka 50 ton.

Kami utamana reueus pangabisa urang pikeun rancang komponén granit ngaropéa nurutkeun spésifikasi customer.Urang ogé nawiskeun jasa pikeun calibration komponén precision (keramik, logam, granit...).

ZHHIMG Ultra-Precision Manufacturing & Machining Solutions profésional dina nawiskeun solusi industri pikeun industri ultra precision.ZHHIMG museurkeun kana promosi industri anu langkung cerdas.Jasa sareng solusi kami kalebet solusi manufaktur ultra precision pikeun industri ultra precision, kalebet Keramik Ultra-Precision, Kaca Ultra-precision, granit Ultra-precision, mesin logam Ultra-precision, UHPC sareng Pertambangan Casting Granite Composite..., anu seueur dianggo. dina Aerospace, Semiconductor, CMM, CNC, mesin Laser....

Kami yakin dina ngawangun merek kami kalayan inovasi kontinyu sareng kualitas stabil.Bahan sareng produk anu béda-béda parantos dikembangkeun pikeun syarat aplikasi khusus para nasabah.Téknologi canggih, alat unik sareng prosés standar mastikeun kualitas stabil sareng pangiriman pesenan khusus.

 

 

Budaya PerusahaanBudaya Perusahaan

Nilai-nilainilai-nilai

Keterbukaan, Inovasi, Integritas, Unity Open Innovation Integrity Unity

Misimisi

Ngamajukeun ngembangkeun industri ultra-precisionNgamajukeun ngembangkeun industri ultra-precision 

Atmosfir Perusahaan

Keterbukaan, Inovasi, Integritas, Unity Open Innovation Integrity Unity

VisionVision

Janten perusahaan kelas dunya anu dipercaya sareng dipikacinta ku masarakat

Semangat Usaha

Wani jadi kahiji; Wani pikeun inovasi

Komitmen ka Konsumén

Taya curang, No concealment, No nyasabkeun

Kawijakan Kualitaskawijakan kualitas

Bisnis precision teu tiasa teuing nuntut

culture
1600869773749_1d970aa0 - 副本
p210819-1

SERTIFIKAT KAMI

BUDAYA PERUSAHAAN

banner8
2cc050c5
e1d204a7
87c2efde

Ifanjeun teu bisa ngukur hiji hal, anjeun teu bisa ngarti eta.Upami anjeun henteu ngartos, anjeun moal tiasa ngontrolana.Upami anjeun teu tiasa ngontrol, anjeun moal tiasa ningkatkeunana.

 

ZHHIMG ngabantosan anjeun suksés kalayan gampang.