Blok Gauge

  • Precision Gauge Block

    Precision Gauge Blok

    blok gauge (ogé katelah blok gauge, Johansson gauges, slip gauges, atawa Jo blok) mangrupakeun sistem pikeun ngahasilkeun precision panjangna.Blok gauge individu mangrupikeun blok logam atanapi keramik anu didamel sacara presisi sareng dilapis kana ketebalan khusus.Blok gauge asalna dina sét blok kalayan sauntuyan panjang standar.Dina pamakéan, blok nu tumpuk pikeun nyieun nepi ka panjangna dipikahoyong (atawa jangkungna).