FAQ - Keramik

Patarosan anu sering ditaroskeun pikeun Keramik Precision

Peryogi bantosan?Pastikeun nganjang ka panglawungan dukungan kami pikeun ngajawab patarosan anjeun!

1. Naha milih ukur keramik precision?(Naon kaunggulan tina alat ukur keramik precision?))

Aya seueur alat ukur precision anu dilakukeun ku granit, logam sareng keramik.Kuring bakal masihan conto CERAMIC MASTER SQUARES.

Kuadrat Master Keramik kacida dipikabutuh pikeun akurat ngukur perpendicularity, kuadrat jeung straightness tina X, Y, jeung Z sumbu pakakas mesin.Kuadrat master keramik ieu didamel tina bahan keramik aluminium oksida, pilihan anu hampang pikeun granit atanapi baja.

Kuadrat keramik biasana dianggo pikeun mariksa alignments mesin, tingkat sareng kuadrat mesin.Leveling pabrik jeung squaring up mesin mangrupa kritik pikeun duanana ngajaga bagian anjeun dina toleransi jeung ngajaga finish alus di pihak anjeun.Kuadrat keramik langkung gampang dicekel tibatan kuadrat mesin granit di jero mesin.Taya bango diperlukeun pikeun mindahkeun aranjeunna.

Ukur Keramik (penguasa keramik) Fitur:

 

  • Ngalegaan Kalibrasi Kahirupan

Dijieun tina bahan keramik canggih sareng karasa luar biasa, kuadrat master keramik ieu langkung sesah tibatan granit atanapi baja.Ayeuna anjeun bakal kirang ngagem tina sababaraha kali ngageser alat sareng mareuman permukaan mesin.

  • Ningkat Durability

Keramik canggih sagemblengna non-porous jeung mulya, jadi teu aya nyerep Uap atawa korosi nu bakal ngakibatkeun instability dimensi.Variasi diménsi instrumen keramik canggih minimal, sahingga kuadrat keramik ieu utamana berharga pikeun lanté manufaktur kalawan kalembaban luhur jeung / atawa suhu luhur.

  • Akurasi

Pangukuran sacara konsisten akurat sareng bahan keramik canggih sabab ékspansi termal pikeun keramik rendah pisan dibandingkeun sareng baja atanapi granit.

  • Ngagampangkeun Penanganan sareng Angkat

Satengah beurat baja jeung sapertilu tina granit, hiji jalma bisa kalayan gampang ngangkat jeung nanganan paling instrumen ukur keramik.Ringan sareng gampang diangkut.

Ukur Keramik Precision ieu dilakukeun pikeun mesen, janten punten kéngingkeun 10-12 minggu kanggo pangiriman.
waktos kalungguhan bisa rupa-rupa gumantung kana jadwal produksi.

2. Naha CMM high-end ngagunakeun keramik industri salaku balok spindle sareng sumbu Z

Naha CMM high-end ngagunakeun keramik industri salaku balok spindle sareng sumbu Z
☛ Stabilitas suhu: "Koéfisién Ékspansi Termal" Koéfisién ékspansi termal granit sareng keramik industri ngan ukur 1/4 tina bahan alloy aluminium sareng 1/2 tina baja.
Kasaluyuan ☛Thermal: Dina hadir, pakakas tina alloy aluminium (beam jeung aci utama), workbench lolobana dijieunna tina granit;
☛Anti sepuh stabilitas: Saatos bahan alloy aluminium kabentuk, aya stress internal badag dina komponén,
☛ "Rigidity / ratio massa" parameter: keramik industri 4 kali tina bahan alloy aluminium.Maksudna: nalika rigidity sarua, keramik industri ngan butuh 1/4 tina beurat;
☛ Résistansi korosi: bahan non-logam teu karat pisan, sareng bahan jero sareng luar sami (non-plated), anu gampang dijaga.
Jelas, dibandingkeun sareng keramik industri, kinerja dinamis anu hadé tina alat-alat bahan alumunium dimeunangkeun ku "ngorbankeun" kaku.
Salian alesan di luhur, metode ngabentuk sapertos ékstrusi alloy aluminium langkung handap tina bahan non-logam dina hal akurasi ngabentuk.

 

Siap ngamimitian?Contact us kiwari pikeun cutatan bébas!