Granit Lempeng Tepi

  • Granite Straight Ruler H Type

    Granit Lempeng Pangawasa H Tipe

    Granit Straight Ruler dipaké pikeun ngukur flatness nalika ngumpul rel atawa bola screws dina mesin precision.

    Ieu granit lempeng pangawasa tipe H dijieun ku Jinan granit hideung, mibanda sipat fisik nice.

  • Granite Straight Ruler with Precision of 0.001mm

    Granit Lempeng Pangawasa kalawan Precision of 0.001mm

    Granit Lempeng Pangawasa kalawan precision of 0.001mm

    Urang tiasa ngadamel pangawasa lempeng granit panjangna 2000mm kalayan presisi 0.001mm (flatness, jejeg, paralelisme).pangawasa lempeng granit ieu dijieun ku Jinan Hideung granit, disebut oge Taishan hideung atawa "Jinan Qing" granit.Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun émbaran leuwih lengkep.

  • Granite Straight Ruler With Grade 00 (Grade AA) Of DIN, JJS, ASME Or GB Standard

    Penguasa Lempeng Granit Kalayan Kelas 00 (Kelas AA) Tina DIN, JJS, ASME atanapi GB Standar

    Granit Straight Ruler, ogé nelepon granit lempeng, granit ujung lempeng, granit pangawasa, granit alat ukur ... Hal ieu dijieun ku Jinan Hideung Granite (Taishan granit hideung) (dénsitas: 3070kg / m3) kalawan dua surfaces precision atawa opat surfaces precision, nu mangrupa cocog pikeun ngukur dina CNC, Mesin laser sarta assembly parabot metrology sejen tur inspeksi & calibration di laboratorium.

    Urang tiasa ngadamel pangawasa lempeng granit kalayan presisi 0.001mm.wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun émbaran leuwih lengkep.

  • Granite Straight Ruler with 4 precision surfaces

    Panguasa Lempeng Granit sareng 4 permukaan presisi

    Granit Straight Ruler disebut oge Granite Straight Edge, dijieun ku Jinan Black Granite kalawan warna alus teuing jeung akurasi Ultra luhur, jeung kecanduan sasmita precision luhur guna nyugemakeun sakabeh kaperluan pamaké husus, boh di workshop atawa di kamar metrological.