Ukur Logam

  • Optic Vibration Insulated Table

    Geter optik Insulated Table

    Ékspérimén ilmiah di komunitas ilmiah ayeuna butuh itungan sareng pangukuran anu langkung akurat.Ku alatan éta, hiji alat nu bisa rélatif terasing ti lingkungan éksternal sarta gangguan pohara penting pikeun pangukuran hasil percobaan.Bisa ngalereskeun rupa komponén optik jeung alat mikroskop Imaging, jsb The optik platform percobaan ogé geus jadi kudu-kudu produk dina percobaan panalungtikan ilmiah.

  • Precision Cast Iron Surface Plate

    Precision matak Beusi Surface Plate

    The tuang beusi T slotted plat permukaan mangrupakeun alat ukur industri utamana dipaké pikeun ngamankeun workpiece.Pagawe bangku ngagunakeun éta pikeun debugging, masang, sareng ngajaga alat.

  • Precision Gauge Block

    Precision Gauge Blok

    blok gauge (ogé katelah blok gauge, Johansson gauges, slip gauges, atawa Jo blok) mangrupakeun sistem pikeun ngahasilkeun precision panjangna.Blok gauge individu mangrupikeun blok logam atanapi keramik anu didamel sacara presisi sareng dilapis kana ketebalan khusus.Blok gauge asalna dina sét blok kalayan sauntuyan panjang standar.Dina pamakéan, blok nu tumpuk pikeun nyieun nepi ka panjangna dipikahoyong (atawa jangkungna).