Granit Air Bearing

  • Semi-enclosed Granite Air Bearing

    Semi-enclosed granit Air Bearing

    Semi-enclosed Granit Air Bearing pikeun Air Bearing Panggung jeung tahap positioning.

    Granit Air bearingdijieun ku granit hideung kalawan precision ulta-luhur 0.001mm.Hal ieu loba dipaké dina loba widang kayaning Mesin CMM, Mesin CNC, mesin laser precision, tahap positioning ...

    Tahap Positioning mangrupakeun precision tinggi, base granit, hawa bearing positioning tahap pikeun aplikasi positioning luhur.

     

  • Granite Air Bearing Full encirclement

    Granit Air Bearing Full encirclement

    Pinuh dikurilingan Granit Air Bearing

    Granit Air Bearing dijieun ku granit hideung.The granit bearing hawa boga kaunggulan precision tinggi, stabilitas, abrasion-bukti sarta korosi-bukti tina plat permukaan granit, nu bisa mindahkeun pisan lemes dina permukaan granit precision.