Prosés Manufaktur

Prosés Pabrikan Granit Precision

ZhongHui Intelligent Manufaktur

Pilihan Bahan:Pilih granit alam alus.Pikeun pariksa warna (garis bodas sareng bintik), naha aya retakan atanapi henteu sareng pariksa Laporan Analisis Sifat Fisik.

Bahan motong:Potong granit kana ukuran anu sami sareng produk ahir (saeutik langkung ti 5mm).

Ngagiling kasar:grinding flatness sarta ukuran diménsi kana ukuran saeutik leuwih ti diménsi final 1mm.

Ngagiling halus:grinding flatness dina 0.01mm.

Manual grinding:sangkan akurasi (flatness, jejeg, paralelisme) ngahontal sarat dina gambar.

Slotting & pangeboran:Jieun liang jeung bor liang pikeun inserts & motong beurat.

Inspeksi dimensi:Mariksa & Ngukur panjang, rubak jeung ketebalan jeung saterusna ukuran dimensi.

Inspeksi Precision:Pariksa flatness, paralelisme, jejeg

Sisipan lem & Inspeksi:Lem Thread Inserts jeung mariksa jarak jeung torsi.

Rel rakitan, sekrup...& Inspeksi:assembly sarta calibration sarta pamariksaan.

Paket & Pangiriman:assembly dina situs.