Lempeng permukaan optik

  • Optic Vibration Insulated Table

    Geter optik Insulated Table

    Ékspérimén ilmiah di komunitas ilmiah ayeuna butuh itungan sareng pangukuran anu langkung akurat.Ku alatan éta, hiji alat nu bisa rélatif terasing ti lingkungan éksternal sarta gangguan pohara penting pikeun pangukuran hasil percobaan.Bisa ngalereskeun rupa komponén optik jeung alat mikroskop Imaging, jsb The optik platform percobaan ogé geus jadi kudu-kudu produk dina percobaan panalungtikan ilmiah.