Komponén granit

  • Driving Motion Granite Base

    Nyetir Motion Granite Base

    Granit Base pikeun Nyetir Motion dijieun ku Jinan Hideung granit kalawan precision operasi luhur 0.005μm.Loba mesin precision merlukeun precision granit precision Sistim motor linier.Urang tiasa ngadamel dasar granit khusus pikeun gerak nyetir.

  • Granite Machine Parts

    Bagian Mesin Granit

    Bagian Mesin Granit disebut oge komponén granit, komponén mékanis granit, bagian mesin granit atawa basa granit.Umumna eta dijieun ku alam granit hideung.ZhongHui ngagunakeun bédagranit- Gunung Tai Hideung granit (ogé Jinan Hideung granit) kalawan dénsitas 3050kg / m3.Sipat fisikna béda jeung granit lianna.Bagian mesin granit ieu loba dipaké dina CNC, Mesin laser, Mesin CMM (koordinat ukur mesin), aerospace ... ZhongHui bisa rancang bagian mesin granit nurutkeun gambar Anjeun.

  • Granite Assembly for X RAY & CT

    Majelis granit pikeun X RAY & CT

    Granit Mesin Base (Struktur Granit) pikeun industri CT jeung X RAY.

    Kalolobaan Equipment NDT boga struktur granit sabab granit boga sipat fisik alus, nu leuwih hade tinimbang logam, sarta eta bisa ngahemat ongkos.Urang gaduh seueur jinisbahan granit.

    ZhongHui tiasa ngadamel rupa-rupa ranjang mesin granit numutkeun gambar para nasabah.Sarta kami ogé bisa ngumpul jeung calibrate rel na screws bola dina dasar granit.Lajeng nawiskeun laporan inspeksi otoritas.Wilujeng sumping di ngirim kami gambar anjeun pikeun nanyakeun cutatan.

  • Granite Machine Base for Semiconductor Equipment

    Granit Mesin Base pikeun Equipment Semikonduktor

    Miniaturisasi industri semikonduktor sareng solar terus maju.Dina tingkat anu sami, syarat anu aya hubunganana sareng prosés sareng presisi posisi ogé ningkat.Granit salaku dadasar pikeun komponén mesin dina industri semikonduktor sareng solar parantos ngabuktikeun efektivitasna deui.

    Urang tiasa ngadamel rupa-rupa basa mesin granit pikeun alat Semiconductor.

  • Granite Surface Plate with Metal T slots

    Granit Surface Plate kalawan Metal T slot

    Ieu granit Surface Lempeng kalawan T solts, dijieunna granit hideung slot t logam.Urang tiasa ngadamel plat permukaan granit ieu kalawan slot t logam jeung pelat permukaan granit kalawan slot t.

    Urang tiasa lem slot logam dina dasar granit precision sarta pabrik slot dina dasar granit precision langsung.

  • Granite Machine Bed

    Granit Mesin Pesanggrahan

    Granit Mesin Pesanggrahan

    Ranjang mesin granit, ogé nyauran basa mesin granit, dasar granit, méja granit, ranjang mesin, dasar granit presisi ..

    Dijieun ku Granit Hideung, anu tiasa ngajaga precision tinggi pikeun waktos anu lami.Seueur mesin anu milih granit precision.urang tiasa ngadamel granit precision pikeun gerak dinamis, granit precision pikeun laser, granit precision pikeun motor linier, precision granit pikeun ndt, precision granit pikeun semikonduktor, precision granit pikeun CNC, precision granit pikeun xray, precision granit pikeun industri ct, precision granit keur smt. , aerospace granit precision…

  • Granite Surface Plate with T slots According to DIN Standard

    Granit Surface Plate kalawan T slot Numutkeun DIN Standar

    Granit Surface Plate kalawan T slot Numutkeun DIN Standar

    Granit Surface Plate kalawan t slot, eta dijieun ku basa granit precision.Urang bakal ngahasilkeun T slot on granit alam langsung.Urang tiasa ngadamel slot t ieu nurutkeun Standar DIN.

  • Granite Fabrication with ultra high operation precision of 0.003mm

    Fabrikasi granit kalayan precision operasi ultra luhur 0.003mm

    Struktur granit ieu dijieun ku Taishan hideung, disebut oge Jinan Hideung granit.Precision operasi bisa ngahontal 0.003mm.Anjeun tiasa ngirim gambar anjeun ka departemen rékayasa urang.kami bakal nawiskeun Anjeun cutatan akurat tur kami bakal nyadiakeun saran lumrah pikeun perbaikan gambar Anjeun.

  • Semi-enclosed Granite Air Bearing

    Semi-enclosed granit Air Bearing

    Semi-enclosed Granit Air Bearing pikeun Air Bearing Panggung jeung tahap positioning.

    Granit Air bearingdijieun ku granit hideung kalawan precision ulta-luhur 0.001mm.Hal ieu loba dipaké dina loba widang kayaning Mesin CMM, Mesin CNC, mesin laser precision, tahap positioning ...

    Tahap Positioning mangrupakeun precision tinggi, base granit, hawa bearing positioning tahap pikeun aplikasi positioning luhur.

     

  • Granite Machine Base

    Granit Mesin Base

    Granit Mesin Base nyaéta salaku ranjang mesin pikeun nawarkeun surfaces precision tinggi.Beuki loba mesin precision ultra milih komponén granit pikeun ngaganti ranjang mesin logam.

  • CMM Granite Base

    CMM Granit Base

    basa mesin CMM dijieun ku alam granit hideung.CMM disebut oge Mesin Ukur Koordinat.Kaseueuran Mesin CMM bakal milih dasar granit, sasak granit, pilar granit… Seueur merek terkenal sapertos sagi genep, lk, innovalia… sadayana milih granit Hideung pikeun mesin ukur koordinatna.Wilujeng sumping ngahubungan kami lamun museurkeun ngagunakeun componets granit precision.Kami ZhongHui mangrupikeun Otoritas anu paling seueur dina manufaktur komponén granit precision sareng nawiskeun pamariksaan & pangukuran & calibration & jasa perbaikan pikeun komponén granit ultra precision.

     

  • Granite Gantry

    Gantry Granit

    Granit Gantry nyaéta struktur mékanis anyar pikeun precision CNC, mesin Laser ... Mesin CNC, mesin laser jeung mesin precision séjén maké granit gantry kalawan precision tinggi.Aranjeunna loba jenis s bahan granit di dunya kayaning granit Amérika, Afrika Hideung granit, India Hideung granit, Cina granit hideung, utamana Jinan granit hideung, nu kapanggih di kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina, sipat fisikna leuwih hade. ti bahan granit sejenna kami geus kungsi nyaho.Granit Gantry tiasa nawiskeun precision operasi ultra luhur pikeun mesin precision.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2