Horizontal Balancing Mesin

  • Universal joint dynamic balancing machine

    Mesin balancing dinamis gabungan universal

    ZHHIMG nyadiakeun rentang baku universal mesin balancing dinamis gabungan nu bisa nyaimbangkeun rotors timbangan ti 50 kg nepi ka maksimum 30.000 kg kalayan diaméter 2800 mm.Salaku produsén profésional, Jinan Keding ogé manufactures husus horizontal mesin balancing dinamis, nu bisa cocog pikeun sagala jinis rotors.