Granit Ukur

  • Precision Granite Tri Square Ruler

    Precision granit Tri Square pangawasa

    Striving payun ti tren industri biasa, urang narékahan pikeun ngahasilkeun kualitas luhur precision granit kuadrat triangular.Ngagunakeun finest Jinan granit hideung salaku bahan baku, anu precision granit kuadrat triangular ideally dipaké pikeun pariksa kaluar tilu koordinat (ie X, Y jeung Z sumbu) tina data spéktrum komponén machined.Fungsi Granit Tri Square Ruler sami sareng Granite Square Ruler.Éta tiasa ngabantosan alat mesin sareng pangguna manufaktur mesin pikeun ngalakukeun pamariksaan sudut anu leres sareng nyerat dina bagian / workpieces sareng ngukur jejeg bagian.

  • Granite Straight Ruler H Type

    Granit Lempeng Pangawasa H Tipe

    Granit Straight Ruler dipaké pikeun ngukur flatness nalika ngumpul rel atawa bola screws dina mesin precision.

    Ieu granit lempeng pangawasa tipe H dijieun ku Jinan granit hideung, mibanda sipat fisik nice.

  • Granite Rectangle Square Ruler with 0.001mm precision

    Granit Rectangle Square Ruler kalawan precision 0.001mm

    Penguasa kuadrat granit dijieun ku granit hideung, utamana dipaké pikeun pariksa flatness bagian.Gages granit mangrupikeun alat dasar anu dianggo dina pamariksaan industri sareng cocog pikeun pamariksaan instrumentasi, alat presisi, bagian mékanis sareng pangukuran presisi tinggi.

  • Granite Angle Plate with Grade 00 Precision According to DIN, GB, JJS, ASME Standard

    Granit Angle Plate kalawan Kelas 00 Precision Numutkeun DIN, GB, JJS, ASME Standar

    Granit Angle Plate, alat ukur granit ieu dijieun ku granit alam hideung.

    Alat Ukur Granit dianggo dina métrologi salaku alat kalibrasi.

  • Granite Inspection Surface Plates & Tables

    Granit Inspection Lempeng Surface & Tables

    Pelat Permukaan Inspeksi Granit disebut ogé pelat permukaan granit, pelat ukur granit, méja métrologi granit… Piring sareng méja permukaan granit ZhongHui mangrupikeun pangukuran anu akurat sareng nyayogikeun lingkungan anu stabil pikeun pamariksaan.Éta bébas tina distorsi suhu sareng nawiskeun lingkungan pangukuran anu luar biasa kuat kusabab ketebalan sareng beuratna.

    Méja permukaan granit kami disayogikeun kalayan dukungan bagian kotak kualitas luhur pikeun leveling gampang sareng lima titik dukungan anu tiasa disaluyukeun;3 mangrupakeun titik primér sarta outriggers séjén pikeun stabilitas.

    Sadaya piring granit sareng tabel kami dirojong ku Sertifikasi ISO9001.

  • Granite Square Ruler according to DIN, JJS, GB, ASME Standard

    Granit Square Pangawasa nurutkeun DIN, JJS, GB, ASME Standar

    Granit Square Pangawasa nurutkeun DIN, JJS, GB, ASME Standar

    Granit Square Ruler didamel ku Granit Hideung.Urang tiasa ngadamel pangawasa kuadrat granit nurutkeunStandar DIN, Standar JJS, Standar GB, Standar ASME…Umumna konsumén bakal butuh pangawasa kuadrat granit kalawan Grade 00 (AA) precision.Tangtu bisa rancang pangawasa granit pasagi kalawan precision luhur nurutkeun sarat Anjeun.

  • Granite Surface Plate with Stand

    Granit Surface Plate kalawan Stand

    Granit Surface Plate, disebut oge granit inspeksi plat, granit tabel ukur, granit inspeksi plat permukaan.méja granit, méja métrologi granit… Piring permukaan granit kami didamel ku granit hideung (granit hideung Taishan).Plat permukaan granit ieu tiasa nawiskeun yayasan pamariksaan ultra precision pikeun calibration ultra precision, pamariksaan sareng pangukuran ...

  • Granite Straight Ruler with Precision of 0.001mm

    Granit Lempeng Pangawasa kalawan Precision of 0.001mm

    Granit Lempeng Pangawasa kalawan precision of 0.001mm

    Urang tiasa ngadamel pangawasa lempeng granit panjangna 2000mm kalayan presisi 0.001mm (flatness, jejeg, paralelisme).pangawasa lempeng granit ieu dijieun ku Jinan Hideung granit, disebut oge Taishan hideung atawa "Jinan Qing" granit.Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun émbaran leuwih lengkep.

  • Granite Straight Ruler With Grade 00 (Grade AA) Of DIN, JJS, ASME Or GB Standard

    Penguasa Lempeng Granit Kalayan Kelas 00 (Kelas AA) Tina DIN, JJS, ASME atanapi GB Standar

    Granit Straight Ruler, ogé nelepon granit lempeng, granit ujung lempeng, granit pangawasa, granit alat ukur ... Hal ieu dijieun ku Jinan Hideung Granite (Taishan granit hideung) (dénsitas: 3070kg / m3) kalawan dua surfaces precision atawa opat surfaces precision, nu mangrupa cocog pikeun ngukur dina CNC, Mesin laser sarta assembly parabot metrology sejen tur inspeksi & calibration di laboratorium.

    Urang tiasa ngadamel pangawasa lempeng granit kalayan presisi 0.001mm.wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun émbaran leuwih lengkep.

  • Precision Granite V Blocks

    Precision granit V Blok

    Granit V-Blok loba dipaké di bengkel, kamar alat & kamar standar pikeun rupa-rupa aplikasi dina tooling jeung tujuan inspeksi kayaning nyirian puseur akurat, mariksa concentricity, parallelism, jsb Granit V Blok, dijual salaku pasangan loyog, tahan jeung rojongan potongan cylindrical salila inspeksi atawa manufaktur.Aranjeunna boga nominal 90-gelar "V", dipuseurkeun kalawan jeung sajajar jeung handap sarta dua sisi jeung kuadrat ka tungtung.Éta sayogi dina seueur ukuran sareng didamel tina granit hideung Jinan kami.

  • Granite Straight Ruler with 4 precision surfaces

    Panguasa Lempeng Granit sareng 4 permukaan presisi

    Granit Straight Ruler disebut oge Granite Straight Edge, dijieun ku Jinan Black Granite kalawan warna alus teuing jeung akurasi Ultra luhur, jeung kecanduan sasmita precision luhur guna nyugemakeun sakabeh kaperluan pamaké husus, boh di workshop atawa di kamar metrological.

  • Precision Granite Parallels

    Parallels granit precision

    Urang tiasa ngadamel paralel granit precision kalayan sababaraha ukuran.2 Face (réngsé dina ujung sempit) jeung 4 Face (réngsé dina sakabéh sisi) versi sadia sakumaha Kelas 0 atawa Kelas 00 /Kelas B, A atawa AA.Parallels granit mangpaat pisan pikeun ngalakukeun setups machining atawa sarupa dimana sapotong test kudu didukung dina dua surfaces datar tur paralel, dasarna nyieun hiji pesawat datar.

12Salajengna >>> Kaca 1 / 2