Prosés Manufaktur

Prosés Pabrik Keramik Ultra Precision

Ultra-High Precision Industrial Komponén Mechanical Keramik jeung Alat Ukur

Keramik Industri

LKami gaduh pangalaman mangtaun-taun damel di manufaktur & machining keramik industri maju.

1. Bahan: Bahan baku mangrupa bahan baku husus pikeun keramik rupa husus ti Cina jeung Jepang.
2. Ngabentuk: alat-alat nu bisa dibagi kana suntik ngabentuk, CIP isostatic mencét sarta garing-tipe punch ngabentuk nu bisa dipilih ku wangun béda jeung ciri.
3. Degreasing (600 ° C) jeung sintering suhu luhur (1500 - 1650 ° C) boga hawa sintering béda ku tipe keramik.
4. Processing grinding: Ieu bisa dibagi utamana kana grinding datar, grinding diaméterna jero, grinding diaméterna luar, grinding processor CNC, ngagiling disc datar, eunteung ngagiling disk na chamfering grinding.
5. Leungeun grinding: Nyieun Komponén Mechanical keramik atawa Alat Ukur kalawan precision ultra luhur μm kelas.
6. The workpiece machined bakal ditransfer pikeun beberesih, drying, bungkusan na pangiriman sanggeus ngaliwatan inspeksi penampilan sarta inspeksi dimensi precision.

Ultra-High Precision

Ngagem-Nolak

Beurat hampang

Rék gawé bareng jeung urang?