FAQ - Kaca Precision

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Naon kaunggulan anjeun dina kaca machining?

Keunggulan Mesin CNC:
Kamungkinan
Kalawan ngolah kaca CNC urang bisa ngahasilkeun ampir sagala bentuk imaginable.Urang tiasa nganggo file CAD atanapi blueprints anjeun pikeun ngahasilkeun jalur alat mesin.

KUALITAS
Mesin CNC kami dianggo sareng hiji hal dina pikiran, ngahasilkeun produk kaca anu berkualitas.Aranjeunna terus-terusan nahan kasabaran anu ketat dina jutaan bagian sareng nampi pangropéa rutin pikeun mastikeun kinerjana henteu pernah turun.

pangiriman
Mesin kami dirancang pikeun ngirangan waktos set-up sareng perobahan anu diperyogikeun pikeun ngolah rupa-rupa bagian.Urang ogé ngamekarkeun parabot pikeun sakaligus ngolah sababaraha bagian jeung sababaraha mesin ngajalankeun sabudeureun jam.Ieu hartosna anjeun tiasa ngandelkeun ZHHIMG pikeun konsistén ngadamel waktos pangiriman sareng ngagancangkeun pamrosésan.

2. Kumaha kuring nangtukeun jenis ujung anu pangalusna pikeun produk kaca kuring?

The ZHongHui Intelligent Manufacturing Group (ZHHIMG) Tim Kaca diwangun ku sababaraha in-house insinyur fabrikasi kaca ngalaman anu salawasna daék mantuan konsumén dina milih prosés edging kaca katuhu pikeun produk maranéhanana.Unsur penting tina prosés ieu nyaéta ngabantosan palanggan ngahindarkeun biaya anu teu perlu.

Alat-alat kami tiasa ngabentuk ujung kaca kana profil naon waé.Profil standar kalebet:
■ Cut - A ujung seukeut dijieun nalika kaca geus ngoleksi na vented.
■ Kelim Kasalametan - A ujung kaamanan seamed mangrupakeun chamfer leutik nu leuwih aman pikeun cecekelan sarta kurang kamungkinan kana chip.
■ Pensil - Pensil, ogé katelah "C-bentuk", nyaéta profil radius.
■ Stepped - Hiji hambalan bisa giling kana beungeut luhur nyieun lip keur jalangan kaca ka perumahan Anjeun.
■ Dijuluki Sudut - Sudut tina kaca kaca rada datar pikeun ngurangan seukeutna gambar jeung tatu.
■ Taneuh Datar - Ujung-ujung taneuh datar sareng juru ujungna seukeut.
■ Datar kalawan Arris - Edges anu taneuh datar jeung bevels lampu ditambahkeun kana unggal juru ujung.
■ Beveled - edges tambahan bisa ditunda kaca méré sapotong raray tambahan.Sudut sareng ukuran bevel nyaéta pikeun spésifikasi anjeun.
■ Propil Gabungan - Sababaraha proyék bisa merlukeun kombinasi edgeworks (Nalika fabricator kaca mimiti motong sapotong kaca tina lambar datar-kaca, sapotong hasilna invariably bakal boga ujung kasar, seukeut tur unsafe. Cat-i Kaca grinds na polishes edges ieu potongan atah sangkan aranjeunna aman pikeun nanganan, ngurangan chipping, ngaronjatkeun integritas struktural jeung ningkatkeun penampilan.);ngahubungan hiji anggota tim kaca ZHHIMG pikeun pitulung.

Rék gawé bareng jeung urang?