Naha Urang

PILIHAN NU NGABEDANAKEUN!

ZhongHui Intelligent Manufacturing Group museurkeun kana promosi industri anu langkung cerdas.

Rasa idéntifikasi kuat kami sareng proyék klien hartosna kami terus-terusan narékahan pikeun nyayogikeun solusi, bahkan pikeun masalah anu aranjeunna henteu terang.Pikeun tujuan ieu, urang ngadopsi pendekatan progresif kana téknologi sareng téknik pamasaran.

Rasa idéntifikasi ieu ogé hartosna urang ngahargaan sareng ngamajukeun interaksi anu lancar sareng tim klien sorangan, sareng mastikeun nilai pangsaéna dicandak tina anggaran acarana.

 

图片1

tim dedicated

 

图片2

Mitra leres

 

图片3

Pangaweruh global

 

图片4

Fokus kana Inovasi

 

图片5

Hormat kabutuhan klien, budaya, identitas sareng tujuan

 

Pangalaman panjang kami di puncak bisnis acara hartosna kami gaduh kaahlian anu ngahontal sababaraha séktor, ogé pangaweruh ngeunaan protokol khusus sareng peraturan lokal.Tapi urang terang yén hal-hal robih, sareng urang terus-terusan narékahan pikeun adaptasi sareng ningkatkeun.

Salaku konsekuensi, urang narékahan pikeun ngabagikeun pangalaman anu kami peroleh di organisasi kami.Kalayan langkung ti 25 kabangsaan anu diwakilan - sareng saloba basa anu diucapkeun - staf kami nyayogikeun pangaweruh lokasi anu luar biasa pikeun proyék-proyék, ogé pamahaman anu jero ngeunaan masalah budaya.

 

granite components products

Tur Pabrik

Nyeri sorangan nyaéta cinta, sistem panyimpen utama.Tapi hayu urang hirup waktu pamaén anu ornarod backyard jeung sedih hirup.

inspection

Kontrol kualitas

Nyeri sorangan nyaéta cinta, sistem panyimpen utama.Tapi hayu urang hirup waktu pamaén anu ornarod backyard jeung sedih hirup.

granite mineral

Bahan Unik

Nyeri sorangan nyaéta cinta, sistem panyimpen utama.Tapi hayu urang hirup waktu pamaén anu ornarod backyard jeung sedih hirup.

111

Sertipikat otoritas

Nyeri sorangan nyaéta cinta, sistem panyimpen utama.Tapi hayu urang hirup waktu pamaén anu ornarod backyard jeung sedih hirup.