Leyuran granit precision

  • Precision Granite Tri Square Ruler

    Precision granit Tri Square pangawasa

    Striving payun ti tren industri biasa, urang narékahan pikeun ngahasilkeun kualitas luhur precision granit kuadrat triangular.Ngagunakeun finest Jinan granit hideung salaku bahan baku, anu precision granit kuadrat triangular ideally dipaké pikeun pariksa kaluar tilu koordinat (ie X, Y jeung Z sumbu) tina data spéktrum komponén machined.Fungsi Granit Tri Square Ruler sami sareng Granite Square Ruler.Éta tiasa ngabantosan alat mesin sareng pangguna manufaktur mesin pikeun ngalakukeun pamariksaan sudut anu leres sareng nyerat dina bagian / workpieces sareng ngukur jejeg bagian.

  • Precision Granite for Semiconductor

    Precision granit pikeun Semikonduktor

    Ieu mangrupikeun mesin Granit pikeun alat semikonduktor.Urang tiasa ngadamel dasar Granit sareng gantry, bagian-bagian struktural pikeun alat-alat otomasi dina photoelectric, semikonduktor, industri panel, sareng industri mesin numutkeun gambar para nasabah.

  • Granite Bridge

    Sasak Granit

    Sasak Granit hartosna ngagunakeun granit pikeun ngadamel sasak mékanis.Sasak mesin tradisional dijieun ku logam atawa beusi tuang.Sasak granit gaduh sipat fisik anu langkung saé tibatan sasak mesin logam.

  • Coordinate Measuring Machine Granite Components

    Koordinat Mesin Ukur Komponén Granit

    CMM Granite Base mangrupa bagian tina mesin ukur koordinat, nu dijieun ku granit hideung nawarkeun surfaces precision.ZhongHui tiasa ngadamel dasar granit khusus pikeun mesin ukur koordinat.

  • Granite Components

    Komponén granit

    Komponén granit dijieun ku Granit Hideung.Komponén mékanis anu dijieun ku granit tinimbang logam kusabab sipat fisik hadé tina granit.Komponén granit bisa ngaropéa nurutkeun sarat konsumén '.The inserts logam anu dihasilkeun ku parusahaan urang sasuai ketat jeung standar kualitas, ngagunakeun 304 stainless steel.produk custom-dijieun bisa ngaropéa nurutkeun sarat customer.ZhongHui IM tiasa ngalakukeun analisa unsur terhingga pikeun komponén granit sareng ngabantosan para nasabah pikeun ngarancang produk.

  • Granite Machine Base for Glass Precision Engraving Machine

    Granit Mesin Base pikeun Kaca Precision Engraving Mesin

    Granit Mesin Base pikeun Kaca Precision Engraving Mesin dijieun ku Granit Hideung kalawan dénsitas 3050kg / m3.Dasar mesin granit tiasa nawiskeun precision operasi ultra-tinggi 0,001 um (flatness, straightness, parallelism, jejeg).Dasar mesin logam teu tiasa ngajaga precision tinggi sepanjang waktos.Jeung suhu jeung kalembaban bisa mangaruhan precision ranjang mesin logam pisan gampang.

  • CNC Granite Machine Base

    CNC Granit Mesin Base

    Paling suppliers granit lianna gawéna ngan dina granit ngarah nyobian pikeun ngajawab sakabéh kaperluan anjeun kalawan granit.Bari granit mangrupakeun bahan primér kami di ZHONGHUI IM, kami geus mekar pikeun ngamangpaatkeun loba bahan séjén kaasup casting mineral, porous atanapi padet keramik, logam, uhpc, kaca ... nyadiakeun solusi pikeun needs.Our unik anjeun insinyur bakal digawekeun ku anjeun pikeun milih bahan optimal pikeun aplikasi Anjeun.

     

  • Granite Straight Ruler H Type

    Granit Lempeng Pangawasa H Tipe

    Granit Straight Ruler dipaké pikeun ngukur flatness nalika ngumpul rel atawa bola screws dina mesin precision.

    granit lempeng pangawasa tipe H ieu dijieun ku Jinan granit hideung, mibanda sipat fisik nice.

  • Granite Rectangle Square Ruler with 0.001mm precision

    Granit Rectangle Square Ruler kalawan precision 0.001mm

    Penguasa kuadrat granit dijieun ku granit hideung, utamana dipaké pikeun pariksa flatness bagian.Gages granit mangrupikeun alat dasar anu dianggo dina pamariksaan industri sareng cocog pikeun pamariksaan instrumentasi, alat presisi, bagian mékanis sareng pangukuran presisi tinggi.

  • Granite Angle Plate with Grade 00 Precision According to DIN, GB, JJS, ASME Standard

    Granit Angle Plate kalawan Kelas 00 Precision Numutkeun DIN, GB, JJS, ASME Standar

    Granit Angle Plate, alat ukur granit ieu dijieun ku granit alam hideung.

    Alat Ukur Granit dianggo dina métrologi salaku alat kalibrasi.

  • Driving Motion Granite Base

    Nyetir Motion Granite Base

    Granit Base pikeun Nyetir Motion dijieun ku Jinan Hideung granit kalawan precision operasi luhur 0.005μm.Loba mesin precision merlukeun precision granit precision Sistim motor linier.Urang tiasa ngadamel dasar granit khusus pikeun gerak nyetir.

  • Granite Machine Parts

    Bagian Mesin Granit

    Bagian Mesin Granit disebut oge komponén granit, komponén mékanis granit, bagian mesin granit atawa basa granit.Umumna eta dijieun ku alam granit hideung.ZhongHui ngagunakeun bédagranit- Gunung Tai Hideung granit (ogé Jinan Hideung granit) kalawan dénsitas 3050kg / m3.Sipat fisikna béda jeung granit lianna.Bagian mesin granit ieu loba dipaké dina CNC, Mesin laser, Mesin CMM (koordinat ukur mesin), aerospace ... ZhongHui bisa rancang bagian mesin granit nurutkeun gambar Anjeun.