FAQ - UHPC (RPC)

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

1. Kaunggulan tina UHPC

■ ductility, nyaéta kamampuhan pikeun ngarojong beban tensile sanajan sanggeus cracking awal
■ Kakuatan compressive ultra luhur (nepi ka 200 MPa / 29.000 psi)
■ durability ekstrim;cai lemah sareng rasio bahan semén (w / cm).
■ Campuran timer consolidating tur kacida mouldable
■ surfaces kualitas luhur
■ Kakuatan flexural/tensile (nepi ka 40 MPa/5.800 psi) ngaliwatan tulangan serat
■ bagian thinner;bentang leuwih panjang;beurat torek
■ geometries produk anyar anggun
■ Klorida imperméability
■ Abrasion sarta lalawanan seuneu
■ Taya baja reinforcing bar cages
■ ngarayap minimal na shrinkage sanggeus curing

Rék gawé bareng jeung urang?