FAQ - Mineral Casting

FAQ

Patarosan remen ditaroskeun

Naon epoxy granit?

Granit epoxy, ogé katelah granit sintétik, mangrupikeun campuran epoksi sareng granit anu biasa dianggo salaku bahan alternatif pikeun basa alat mesin.Granit epoxy dianggo tibatan beusi tuang sareng baja pikeun damping geter anu langkung saé, umur alat anu langkung panjang, sareng biaya assembly handap.

Dasar alat mesin
Alat-alat mesin sareng mesin-mesin presisi luhur sanésna ngandelkeun kaku anu luhur, stabilitas jangka panjang, sareng ciri damping anu saé tina bahan dasar pikeun pagelaran statik sareng dinamisna.Bahan anu paling seueur dianggo pikeun struktur ieu nyaéta beusi tuang, pabrik baja dilas, sareng granit alam.Alatan kurangna stabilitas jangka panjang sarta sipat damping pisan goréng, struktur fabricated baja jarang dipaké dimana precision tinggi diperlukeun.beusi tuang-kualitas alus anu stress-lega tur annealed bakal masihan struktur stabilitas diménsi, sarta bisa tuang kana wangun kompléks, tapi perlu hiji prosés machining mahal pikeun ngabentuk surfaces precision sanggeus casting.
granit alam-kualitas alus ieu jadi beuki loba hese neangan, tapi boga kapasitas damping luhur batan beusi tuang.Kitu deui, sapertos beusi tuang, pemesinan granit alam téh padat karya sareng mahal.

What is epoxy granite

Castings granit precision dihasilkeun ku Pergaulan agrégat granit (anu ditumbuk, dikumbah, sarta garing) kalawan sistem résin epoxy dina suhu ambient (ie, prosés curing tiis).Pangisi agrégat quartz ogé tiasa dianggo dina komposisi.Compaction geter salila prosés molding tightly pek agrégat babarengan.
inserts Threaded, pelat baja, sarta pipa coolant bisa tuang-di salila prosés casting.Pikeun ngahontal darajat versatility malah leuwih luhur, rel linier, taneuh slide-jalan jeung motor mounts bisa replicated atanapi grouted-di, ku kituna ngaleungitkeun kabutuhan sagala machining pos-cast.Beungeut finish of casting nyaeta sakumaha alus salaku beungeut kapang.

Kaunggulan jeung kalemahan
Kaunggulan ngawengku:
■ Geter damping.
■ Kalenturan: cara linier custom, tank cairan hidrolik, inserts threaded, motong cairan, sarta pipa conduit sadayana tiasa terpadu kana dasar polimér.
■ citakan of inserts jsb ngamungkinkeun greatly ngurangan machining tina casting rengse.
■ waktos assembly diréduksi ku incorporating sababaraha komponén kana hiji casting.
■ Teu merlukeun ketebalan témbok seragam, sahingga pikeun kalenturan design gede basa Anjeun.
■ Résistansi kimiawi pikeun pangleyur paling umum, asam, basa, sareng cairan motong.
■ Teu merlukeun lukisan.
■Komposit boga kapadetan kira-kira sarua jeung aluminium (tapi potongan leuwih kandel pikeun ngahontal kakuatan sarimbag).
■ Prosés casting beton polimér komposit migunakeun énergi teuing kirang ti castings logam.résin tuang polimér ngagunakeun pisan saeutik énergi pikeun ngahasilkeun, sarta prosés casting dipigawé dina suhu kamar.
Bahan granit epoxy ngagaduhan faktor damping internal dugi ka sapuluh kali langkung saé tibatan beusi tuang, dugi ka tilu kali langkung saé tibatan granit alam, sareng dugi ka tilu puluh kali langkung saé tibatan struktur baja.Éta henteu kapangaruhan ku coolant, gaduh stabilitas jangka panjang anu saé, stabilitas termal anu ningkat, kaku torsional sareng dinamis anu luhur, nyerep bising anu saé, sareng tekanan internal anu negligible.
Kakurangan kaasup kakuatan low dina bagian ipis (kirang ti 1 in (25 mm)), kakuatan tensile low, sarta résistansi shock low.

Mangpaat pigura casting mineral diringkeskeun

Hiji bubuka pikeun pigura casting mineral

Mineral-casting mangrupakeun salah sahiji pang éfisiénna, bahan konstruksi modern.Pabrikan mesin precision éta diantara panaratas dina pamakéan casting mineral.Kiwari, pamakéanana ngeunaan mesin panggilingan CNC, bor tekenan, grinders tur mesin ngurangan listrik naék, sarta kaunggulan teu dugi ka mesin speed tinggi.

Casting mineral, ogé disebut salaku bahan granit epoxy, composes of fillers mineral kawas gravel, keusik quartz, tepung glasial jeung binders.Bahanna dicampur dumasar kana spésifikasi anu tepat sareng dituang tiis kana kapang.Dasar anu padet mangrupikeun dasar pikeun suksés!

Alat mesin canggih kedah ngajalankeun langkung gancang sareng langkung gancang, sareng masihan akurasi langkung ti kantos.Tapi, laju perjalanan anu luhur sareng machining tugas beurat ngahasilkeun geter anu teu dihoyongkeun tina pigura mesin.Geter ieu bakal gaduh pangaruh négatip dina permukaan bagian, sareng aranjeunna pondok umur alat.Pigura tuang mineral gancang ngirangan geter - sakitar 6 kali langkung gancang tibatan pigura beusi sareng 10 kali langkung gancang tibatan pigura baja.

Alat mesin sareng ranjang tuang mineral, sapertos mesin panggilingan sareng coét, nyata langkung akurat sareng ngahontal kualitas permukaan anu langkung saé.Salaku tambahan, panggunaan alat dikirangan sacara signifikan sareng umur jasa diperpanjang.

 

mineral komposit (epoxy granite) pigura casting brings sababaraha kaunggulan:

  • Shaping jeung kakuatan: Prosés casting mineral nyadiakeun gelar luar biasa kabebasan nu aya kaitannana ka bentuk komponén.Karakteristik spésifik tina bahan sareng prosés ngahasilkeun kakuatan anu relatif luhur sareng beurat anu langkung handap.
  • Integrasi infrastruktur: Prosés casting mineral ngamungkinkeun integrasi basajan tina struktur sareng komponenana tambahan kayaning guideways, inserts threaded sareng sambungan pikeun layanan, salila prosés casting sabenerna.
  • Pabrikan struktur mesin kompléks: Naon bakal inconceivable kalawan prosés konvensional janten mungkin kalawan casting mineral: Sababaraha bagian komponén bisa dirakit pikeun ngabentuk struktur kompléks ku cara maké mendi kabeungkeut.
  • Akurasi diménsi ékonomis: Dina loba instansi komponén tuang mineral dialungkeun kana diménsi final sabab praktis euweuh kontraksi lumangsung salila hardening.Kalayan ieu, prosés pagawean anu langkung mahal tiasa dileungitkeun.
  • Precision: rujukan Kacida tepat atawa ngarojong surfaces kahontal ku grinding salajengna, ngabentuk atawa panggilingan operasi.Salaku hasil tina ieu, loba konsep mesin bisa dilaksanakeun elegantly jeung éfisién.
  • stabilitas termal alus: casting mineral meta lambat pisan kana parobahan suhu sabab konduktivitas termal nyata leuwih handap bahan logam.Ku sabab kitu parobahan suhu jangka pondok boga pangaruh nyata kirang dina akurasi dimensi tina alat mesin.A stabilitas termal hadé tina ranjang mesin hartina géométri sakabéh mesin téh hadé dijaga sarta, salaku hasilna, kasalahan geometrical anu minimal.
  • Henteu korosi: Komponén tuang mineral tahan ngalawan minyak, coolant sareng cairan agrésif sanés.
  • Damping Geter anu langkung ageung pikeun umur jasa alat anu langkung panjang: tuang mineral kami ngahontal 10x nilai damping geter anu langkung saé tibatan baja atanapi beusi tuang.Hatur nuhun kana ciri-ciri ieu, stabilitas dinamis anu luhur pisan tina struktur mesin dicandak.Mangpaat anu dipibanda pikeun tukang alat mesin sareng pangguna jelas: kualitas permukaan anu langkung saé tina komponén mesin atanapi taneuh sareng umur alat anu langkung panjang ngarah ngirangan biaya perkakas.
  • Lingkungan: Dampak lingkungan nalika pabrik dikirangan.

Pigura tuang mineral vs pigura beusi tuang

Tingali di handap kauntungan tina tuang mineral anyar kami vs pigura beusi tuang anu kantos dianggo:

  Tuang Mineral (Epoxy Granit) Beusi tuang
Damping Luhur Lemah
Performance Panas konduktivitas panas low

jeung spésifikasi tinggi.panas

kapasitas

konduktivitas panas tinggi na

spésifikasi low.kapasitas panas

Bagian Embedded Desain Unlimited jeung

Hiji-sapotong kapang jeung

sambungan mulus

Machining diperlukeun
Résistansi korosi Ekstra luhur Lemah
Lingkungan

Babaturan

Konsumsi énergi low Konsumsi énergi anu luhur

 

kacindekan

Casting mineral idéal pikeun struktur pigura mesin CNC urang.Éta nawiskeun kaunggulan téknologi, ékonomi sareng lingkungan anu jelas.Téknologi casting mineral nyayogikeun damping geter anu saé, résistansi kimiawi anu luhur sareng kaunggulan termal anu signifikan (ekspansi termal sami sareng baja).Unsur sambungan, kabel, sensor sareng sistem pangukuran sadayana tiasa dituang kana rakitan.

Rék gawé bareng jeung urang?