Majelis granit

  • Driving Motion Granite Base

    Nyetir Motion Granite Base

    Granit Base pikeun Nyetir Motion dijieun ku Jinan Hideung granit kalawan precision operasi luhur 0.005μm.Loba mesin precision merlukeun precision granit precision Sistim motor linier.Urang tiasa ngadamel dasar granit khusus pikeun gerak nyetir.

  • Granite Assembly for X RAY & CT

    Majelis granit pikeun X RAY & CT

    Granit Mesin Base (Struktur Granit) pikeun industri CT jeung X RAY.

    Kalolobaan Equipment NDT boga struktur granit sabab granit boga sipat fisik alus, nu leuwih hade tinimbang logam, sarta eta bisa ngahemat ongkos.Urang gaduh seueur jinisbahan granit.

    ZhongHui tiasa ngadamel rupa-rupa ranjang mesin granit numutkeun gambar para nasabah.Sarta kami ogé bisa ngumpul jeung calibrate rel na screws bola dina dasar granit.Lajeng nawiskeun laporan inspeksi otoritas.Wilujeng sumping di ngirim kami gambar anjeun pikeun nanyakeun cutatan.

  • Granite Machine Base for Semiconductor Equipment

    Granit Mesin Base pikeun Equipment Semikonduktor

    Miniaturisasi industri semikonduktor sareng solar terus maju.Dina tingkat anu sami, syarat anu aya hubunganana sareng prosés sareng presisi posisi ogé ningkat.Granit salaku dadasar pikeun komponén mesin dina industri semikonduktor sareng solar parantos ngabuktikeun efektivitasna deui.

    Urang tiasa ngadamel rupa-rupa basa mesin granit pikeun alat Semiconductor.

  • Granite Fabrication with ultra high operation precision of 0.003mm

    Fabrikasi granit kalayan precision operasi ultra luhur 0.003mm

    Struktur granit ieu dijieun ku Taishan hideung, disebut oge Jinan Hideung granit.Precision operasi bisa ngahontal 0.003mm.Anjeun tiasa ngirim gambar anjeun ka departemen rékayasa urang.kami bakal nawiskeun Anjeun cutatan akurat tur kami bakal nyadiakeun saran lumrah pikeun perbaikan gambar Anjeun.

  • Granite Machine Components

    Komponén Mesin Granit

    Komponén mesin granit dijieun ku Jinan Hideung Granit Mesin Base kalawan precision tinggi, nu mibanda sipat fisik nice kalawan dénsitas 3070 kg / m3.Beuki loba mesin precision milih ranjang mesin granit tinimbang basa mesin logam kusabab sipat fisik nice basa mesin granit.Urang tiasa ngadamel rupa-rupa komponén granit nurutkeun gambar anjeun.

  • CNC Granite Assembly

    Majelis granit CNC

    ZHHIMG® nyayogikeun dasar granit khusus dumasar kana kabutuhan khusus sareng gambar Pelanggan: dasar granit pikeun alat mesin, mesin ukur, mikroéléktronik, EDM, pangeboran papan sirkuit dicitak, pangkalan pikeun bangku uji, struktur mékanis pikeun pusat panalungtikan, jsb ...