kabijakan privasi

Sababaraha gambar dina ramatloka ieu asalna tina jaringan, lamun aya wae ngalanggar hak jeung kapentingan anjeun, mangga wartosan info@zhhimg.com geuwat, kami bakal geuwat ngahapus.

Kabijakan privasi ieu ngajelaskeun kumaha urang nanganan inpormasi pribadi anjeun.Ku ngagunakeun www.zhhimg.com ("Situs") anjeun idin pikeun neundeun, ngolah, mindahkeun sareng panyingkepan inpormasi pribadi anjeun sakumaha anu dijelaskeun dina kawijakan privasi ieu.

Koléksi

Anjeun tiasa ngotéktak Loka ieu tanpa masihan inpormasi pribadi ngeunaan diri anjeun.Nanging, pikeun nampi béwara, apdet atanapi nyuhunkeun inpormasi tambahan ngeunaan www.zhhimg.com atanapi Situs ieu, urang tiasa ngumpulkeun inpormasi ieu:

nami, inpormasi kontak, alamat email sareng ID pangguna;korespondensi dikirim ka atanapi ti kami;sagala informasi tambahan anjeun milih nyadiakeun;sareng inpormasi sanésna tina interaksi anjeun sareng Loka kami, jasa, eusi sareng iklan, kalebet inpormasi komputer sareng sambungan, statistik dina tampilan halaman, lalu lintas ka sareng ti Loka éta, data iklan, alamat IP sareng inpormasi log wéb standar.

Upami anjeun milih masihan kami inpormasi pribadi, anjeun idin pikeun mindahkeun sareng neundeun inpormasi éta dina server kami anu aya di luar negeri.

Paké

Kami nganggo inpormasi pribadi anjeun pikeun nyayogikeun jasa anu anjeun pikahoyong, komunikasi sareng anjeun, ngarengsekeun masalah, ngaropea pangalaman anjeun, nginpokeun ka anjeun ngeunaan jasa kami sareng apdet Loka sareng ngukur minat kana situs sareng jasa kami.

Sapertos seueur situs wéb, kami nganggo "cookies" pikeun ningkatkeun pangalaman anjeun sareng ngumpulkeun inpormasi ngeunaan sémah sareng kunjungan ka situs wéb kami.Mangga tingal "Naha urang ngagunakeun 'cookies'?"bagian handap pikeun émbaran ngeunaan cookies na kumaha urang make eta.

Panyingkepan

Kami henteu ngajual atanapi nyéwa inpormasi pribadi anjeun ka pihak katilu pikeun tujuan pamasaranana tanpa idin eksplisit anjeun.Urang tiasa nyingkab inpormasi pribadi pikeun ngabales sarat hukum, ngalaksanakeun kawijakan urang, ngabales klaim yén postingan atanapi kontén sanésna ngalanggar hak batur, atanapi ngajagi hak, harta, atanapi kaamanan saha waé.Inpormasi sapertos kitu bakal diungkabkeun saluyu sareng undang-undang sareng peraturan anu berlaku.Urang ogé tiasa ngabagi inpormasi pribadi sareng panyadia jasa anu ngabantosan operasi bisnis urang, sareng sareng anggota kulawarga perusahaan urang, anu tiasa nyayogikeun kontén sareng jasa babarengan sareng ngabantosan ngadeteksi sareng nyegah tindakan anu berpotensi haram.Upami urang ngarencanakeun pikeun ngagabung atanapi dicandak ku éntitas bisnis anu sanés, urang tiasa ngabagi inpormasi pribadi sareng anu sanés sareng ngabutuhkeun yén éntitas gabungan anyar éta nuturkeun kabijakan privasi ieu ngeunaan inpormasi pribadi anjeun.

Aksés

Anjeun tiasa ngaksés atanapi ngapdet inpormasi pribadi anu anjeun bikeun ka kami iraha waé ku ngahubungan kami di www.zhhimg.com

Kaamanan

Kami ngarawat inpormasi salaku aset anu kedah dijagi sareng nganggo seueur alat pikeun ngajagi inpormasi pribadi anjeun tina aksés sareng panyingkepan anu teu sah.Tapi, sakumaha anu anjeun terang, pihak katilu tiasa ngahalangan atanapi ngaksés transmisi atanapi komunikasi pribadi sacara teu sah.Ku alatan éta, sanajan urang kerja keras pisan ngajaga privasi anjeun, kami teu ngajangjikeun, jeung anjeun teu kudu nyangka yén informasi pribadi Anjeun atawa komunikasi pribadi bakal salawasna tetep swasta.

Umum

Urang bisa ngamutahirkeun kawijakan ieu iraha wae ku ngeposkeun istilah dirobah dina situs ieu.Sadaya istilah anu diralat sacara otomatis berlaku 10 dinten saatos aranjeunna mimiti dipasang dina situs.Pikeun patarosan ngeunaan kawijakan ieu, punten kirimkeun email ka kami.info@zhhimg.com .