Granit Base assembly kalawan rel na screws

Kami henteu ngan ukur tiasa ngadamel dasar mesin granit, tapi ogé tiasa ngarakit rel sareng sekrup bola dina dasar granit.

Lajeng nawiskeun laporan calibration.

granite machine base


waktos pos: Jan-04-2022