Majelis & Inspection & Calibration

Katerangan pondok:

Kami ngagaduhan laboratorium kalibrasi berhawa dingin kalayan suhu sareng kalembaban konstan.Eta geus akreditasi nurutkeun DIN / EN / ISO pikeun ukuran evenness parameter.


  • merek:ZHHIMG
  • Min.Jumlah pesenan:1 sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Item pamayaran:EXW, FOB, CIF, CPT ...
  • Asal:Kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    rinci produk

    Kami ngagaduhan laboratorium kalibrasi berhawa dingin kalayan suhu sareng kalembaban konstan.Eta geus akreditasi nurutkeun DIN / EN / ISO pikeun ukuran evenness parameter saprak.

    Teknisi kami di laboratorium kalibrasi komitmen kana kabijakan tanpa aya kompromi dina kualitas.Prioritas anu paling penting nyaéta pikeun nyumponan pamenta palanggan pikeun kalibrasi alat ukur sareng standar, ogé alat-alatna tiasa dilacak kana standar pangukuran nasional bari tetep konsisten dina kualitas.Ngajaga wates waktu anu ditangtukeun sareng nengetan kawajiban kontrak ka badan akreditasi mangrupikeun pedoman anu sami pentingna.

    Anjeun peryogi perlakuan permukaan precision pikeun potongan karya anjeun dijieunna tina granit alam, UHPC, casting mineral, keramik teknis atawa beusi tuang?Kami bakal ngalaksanakeun grinding, pangeboran sareng lapping dina katepatan anu dipikahoyong sareng ngaluarkeun dokumén tés anu relevan pikeun produk anjeun.

    1. Seueur perusahaan anu fokus kana R&D, janten henteu kedah ngawangun pabrik anu ageung pisan.Urang tiasa ngabantosan para nasabah pikeun ngumpul sadaya bagian dina suhu konstan sareng bengkel bebas debu.Atawa aranjeunna tiasa ngabéréskeun assembly mesin lengkep final tur saluyukeun mesin dina hawa Konstan urang jeung workshop bébas lebu.
    2. Urang bisa ngumpul komponén granit kalawan rel, screws jeung bagian mesin ... lajeng calibrate sarta mariksa precision operasi.Kami bakal nempatkeun laporan pamariksaan dina bungkusan teras nganteurkeun produk.Konsumén tiasa ngarakit bagian-bagian sanés sareng henteu kedah nyéépkeun waktos kanggo mariksa rakitan granit.

    Inspeksi & Calibration

    Wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun émbaran leuwih lengkep

    Kamampuan urang saluareun imajinasi anjeun.

     


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk