Ultra Precision Leyuran Manufaktur

  • Precision Granite Tri Square Ruler

    Precision granit Tri Square pangawasa

    Striving payun ti tren industri biasa, urang narékahan pikeun ngahasilkeun kualitas luhur precision granit kuadrat triangular.Ngagunakeun finest Jinan granit hideung salaku bahan baku, anu precision granit kuadrat triangular ideally dipaké pikeun pariksa kaluar tilu koordinat (ie X, Y jeung Z sumbu) tina data spéktrum komponén machined.Fungsi Granit Tri Square Ruler sami sareng Granite Square Ruler.Éta tiasa ngabantosan alat mesin sareng pangguna manufaktur mesin pikeun ngalakukeun pamariksaan sudut anu leres sareng nyerat dina bagian / workpieces sareng ngukur jejeg bagian.

  • Granite Straight Ruler H Type

    Granit Lempeng Pangawasa H Tipe

    Granit Straight Ruler dipaké pikeun ngukur flatness nalika ngumpul rel atawa bola screws dina mesin precision.

    Ieu granit lempeng pangawasa tipe H dijieun ku Jinan granit hideung, mibanda sipat fisik nice.

  • Granite Rectangle Square Ruler with 0.001mm precision

    Granit Rectangle Square Ruler kalawan precision 0.001mm

    Penguasa kuadrat granit dijieun ku granit hideung, utamana dipaké pikeun pariksa flatness bagian.Gages granit mangrupikeun alat dasar anu dianggo dina pamariksaan industri sareng cocog pikeun pamariksaan instrumentasi, alat presisi, bagian mékanis sareng pangukuran presisi tinggi.

  • Granite Angle Plate with Grade 00 Precision According to DIN, GB, JJS, ASME Standard

    Granit Angle Plate kalawan Kelas 00 Precision Numutkeun DIN, GB, JJS, ASME Standar

    Granit Angle Plate, alat ukur granit ieu dijieun ku granit alam hideung.

    Alat Ukur Granit dianggo dina métrologi salaku alat kalibrasi.

  • Driving Motion Granite Base

    Nyetir Motion Granite Base

    Granit Base pikeun Nyetir Motion dijieun ku Jinan Hideung granit kalawan precision operasi luhur 0.005μm.Loba mesin precision merlukeun precision granit precision Sistim motor linier.Urang tiasa ngadamel dasar granit khusus pikeun gerak nyetir.

  • Granite Machine Parts

    Bagian Mesin Granit

    Bagian Mesin Granit disebut oge komponén granit, komponén mékanis granit, bagian mesin granit atawa basa granit.Umumna eta dijieun ku alam granit hideung.ZhongHui ngagunakeun bédagranit- Gunung Tai Hideung granit (ogé Jinan Hideung granit) kalawan dénsitas 3050kg / m3.Sipat fisikna béda jeung granit lianna.Bagian mesin granit ieu loba dipaké dina CNC, Mesin laser, Mesin CMM (koordinat ukur mesin), aerospace ... ZhongHui bisa rancang bagian mesin granit nurutkeun gambar Anjeun.

  • Granite Inspection Surface Plates & Tables

    Granit Inspection Lempeng Surface & Tables

    Pelat Permukaan Inspeksi Granit disebut ogé pelat permukaan granit, pelat ukur granit, méja métrologi granit… Piring sareng méja permukaan granit ZhongHui mangrupikeun pangukuran anu akurat sareng nyayogikeun lingkungan anu stabil pikeun pamariksaan.Éta bébas tina distorsi suhu sareng nawiskeun lingkungan pangukuran anu luar biasa kuat kusabab ketebalan sareng beuratna.

    Méja permukaan granit kami disayogikeun kalayan dukungan bagian kotak kualitas luhur pikeun leveling gampang sareng lima titik dukungan anu tiasa disaluyukeun;3 mangrupakeun titik primér sarta outriggers séjén pikeun stabilitas.

    Sadaya piring granit sareng tabel kami dirojong ku Sertifikasi ISO9001.

  • Granite Assembly for X RAY & CT

    Majelis granit pikeun X RAY & CT

    Granit Mesin Base (Struktur Granit) pikeun industri CT jeung X RAY.

    Kalolobaan Equipment NDT boga struktur granit sabab granit boga sipat fisik alus, nu leuwih hade tinimbang logam, sarta eta bisa ngahemat ongkos.Urang gaduh seueur jinisbahan granit.

    ZhongHui tiasa ngadamel rupa-rupa ranjang mesin granit numutkeun gambar para nasabah.Sarta kami ogé bisa ngumpul jeung calibrate rel na screws bola dina dasar granit.Lajeng nawiskeun laporan inspeksi otoritas.Wilujeng sumping di ngirim kami gambar anjeun pikeun nanyakeun cutatan.

  • Granite Machine Base for Semiconductor Equipment

    Granit Mesin Base pikeun Equipment Semikonduktor

    Miniaturisasi industri semikonduktor sareng solar terus maju.Dina tingkat anu sami, syarat anu aya hubunganana sareng prosés sareng presisi posisi ogé ningkat.Granit salaku dadasar pikeun komponén mesin dina industri semikonduktor sareng solar parantos ngabuktikeun efektivitasna deui.

    Urang tiasa ngadamel rupa-rupa basa mesin granit pikeun alat Semiconductor.

  • Granite Square Ruler according to DIN, JJS, GB, ASME Standard

    Granit Square Pangawasa nurutkeun DIN, JJS, GB, ASME Standar

    Granit Square Pangawasa nurutkeun DIN, JJS, GB, ASME Standar

    Granit Square Ruler didamel ku Granit Hideung.Urang tiasa ngadamel pangawasa kuadrat granit nurutkeunStandar DIN, Standar JJS, Standar GB, Standar ASME…Umumna konsumén bakal butuh pangawasa kuadrat granit kalawan Grade 00 (AA) precision.Tangtu bisa rancang pangawasa granit pasagi kalawan precision luhur nurutkeun sarat Anjeun.

  • Granite Surface Plate with Metal T slots

    Granit Surface Plate kalawan Metal T slot

    Ieu granit Surface Lempeng kalawan T solts, dijieunna granit hideung slot t logam.Urang tiasa ngadamel plat permukaan granit ieu kalawan slot t logam jeung pelat permukaan granit kalawan slot t.

    Urang tiasa lem slot logam dina dasar granit precision sarta pabrik slot dina dasar granit precision langsung.

  • Stainless Steel T Slots

    Slot T stainless steel

    Stainless steel T slot biasana glued on precision plat permukaan granit atawa basa mesin granit pikeun fix sababaraha bagian mesin.

    Urang bisa rancang rupa-rupa komponén granit kalawan slot T, wilujeng sumping ngahubungan kami pikeun émbaran leuwih lengkep.

    Urang tiasa ngadamel T slot on granit langsung.