Metrology & Inspection Equipment

  • Tailor- Made Horizontal Balancing Machine

    Tailor- Dijieun Mesin Balancing Horisontal

    Urang tiasa ngadamel mesin balancing nurutkeun sarat konsumén.Wilujeng sumping di ngabejaan ka kuring syarat Anjeun pikeun cutatan.

  • Universal joint dynamic balancing machine

    Mesin balancing dinamis gabungan universal

    ZHHIMG nyadiakeun rentang baku universal mesin balancing dinamis gabungan nu bisa nyaimbangkeun rotors timbangan ti 50 kg nepi ka maksimum 30.000 kg kalayan diaméter 2800 mm.Salaku produsén profésional, Jinan Keding ogé manufactures husus horizontal mesin balancing dinamis, nu bisa cocog pikeun sagala jinis rotors.

  • Scroll Wheel

    Gulung kabayang

    Gulung kabayang pikeun Balancing mesin.

  • Universal Joint

    Gabungan Universal

    Fungsi Universal Joint nyaéta pikeun nyambungkeun workpiece jeung motor.Kami bakal nyarankeun Universal Joint ka anjeun nurutkeun workpieces anjeun sarta mesin balancing.

  • Automobile Tire Double Side Vertical Balancing Machine

    Automobile Tire Double Sisi nangtung Balancing Mesin

    Runtuyan YLS nyaéta mesin balancing dinamis vertikal dua kali sided, nu bisa dipaké pikeun duanana ukuran kasaimbangan dinamis dua kali sided jeung ukur kasaimbangan statik single-sisi.Bagian sapertos bilah kipas, bilah ventilator, flywheel mobil, kopling, cakram rem, hub rem…

  • Single Side Vertical Balancing Machine YLD-300 (500,5000)

    Mesin Balancing Vertikal Sisi Tunggal YLD-300 (500,5000)

    Runtuyan ieu pisan kabinét sisi tunggal nangtung mesin balancing dinamis geus dihasilkeun pikeun 300-5000kg, mesin ieu cocog pikeun disk puteran bagian dina hiji sisi maju dipariksa kasaimbangan gerak, flywheel beurat, katrol, pompa cai impeller, motor husus sarta séjén. bagian…

  • Industrial Airbag

    Airbag Industri

    Urang tiasa nawiskeun kantong udara industri sareng ngabantosan para nasabah pikeun ngumpul bagian-bagian ieu dina dukungan logam.

    Urang nawiskeun solusi industri terpadu.Ladenan on-stop ngabantosan anjeun suksés kalayan gampang.

    Cinyusu hawa parantos ngarengsekeun masalah geter sareng bising dina sababaraha aplikasi.

  • Assembly & Maintain

    Majelis & Ngajaga

    ZHongHui Intelligent Manufacturing Group (ZHHIMG) tiasa ngabantosan para nasabah pikeun ngumpul mesin balancing, sareng ngajaga sareng calibrate mesin balancing dina situs sareng ngalangkungan internét.