Sisipan Thread baku

Katerangan pondok:

inserts Threaded anu glued kana granit precision (granit alam), keramik precision, Mineral Casting na UHPC.The inserts threaded diatur deui 0-1 mm handap beungeut (nurutkeun sarat konsumén ').Urang tiasa ngadamel sisipan benang siram sareng permukaan (0.01-0.025mm).


  • merek:ZHHIMG
  • Min.Jumlah pesenan:1 sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Item pamayaran:EXW, FOB, CIF, CPT ...
  • Asal:Kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    rinci produk

    inserts Threaded anu glued kana granit precision (granit alam), keramik precision, Mineral Casting na UHPC.The inserts threaded diatur deui 0-1 mm handap beungeut (nurutkeun sarat konsumén ').Urang tiasa ngadamel sisipan benang siram sareng permukaan (0.01-0.025mm).

    https://a772.goodao.net/standard-thread-inserts-product/
    Thread inserts on precision granite
    https://www.zhhimg.com/inserts/

    Urang tiasa nawiskeun sagala jinis inserts pikeun produksi granit, kawas plat permukaan granit, base mesin granit, komponén mesin granit jsb.

    The sisipan pakaya ditawarkeun dina bahan stainless steel No.304, aluminium atawa nurutkeun pamundut.

    Standar 304 stainless steel threaded inserts (nurutkeun tabél) dilarapkeun kalawan résin epoxy on surfaces pikeun komponén ngaropéa dina struktur granit sarta diuji pikeun résistansi traction.

    Sisipan Thread baku

    Selapkeun benang (M)

    OD (φ)

    Lebetkeun Panjang (L)

    Panjang Utas (TL)

    Torsi (NM)

    3

    8

    25

    10

    2

    4

    10

    30

    12

    4

    5

    10

    35

    15

    8

    6

    12

    35

    18

    10

    8

    15

    40

    25

    30

    10

    20

    40

    30

    55

    12

    25

    45

    35

    95

    16

    30

    50

    50

    220

    20

    35

    60

    60

    280

    24

    40

    70

    70

    450

    30

    50

    80

    80

    550

    The inserts ngaropéa sadia, kalawan diménsi, hambalan na kasabaran nurutkeun pamundut.

  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami