Precision Gauge Blok

Katerangan pondok:

blok gauge (ogé katelah blok gauge, Johansson gauges, slip gauges, atawa Jo blok) mangrupakeun sistem pikeun ngahasilkeun precision panjangna.Blok gauge individu mangrupikeun blok logam atanapi keramik anu didamel sacara presisi sareng dilapis kana ketebalan khusus.Blok gauge asalna dina sét blok kalayan sauntuyan panjang standar.Dina pamakéan, blok nu tumpuk pikeun nyieun nepi ka panjangna dipikahoyong (atawa jangkungna).


  • merek:ZHHIMG
  • Min.Jumlah pesenan:1 sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Item pamayaran:EXW, FOB, CIF, CPT ...
  • Asal:Kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    rinci produk

    Gauge block (ogé katelah blok gage, Johansson gauges, slip gauges, atawa Jo block) nyaéta sistem pikeun ngahasilkeun panjangna presisi.Blok gauge individu mangrupikeun blok logam atanapi keramik anu didamel sacara presisi sareng dilapis kana ketebalan khusus.Blok gauge asalna dina sét blok kalayan sauntuyan panjang standar.Dina pamakéan, blok nu tumpuk pikeun nyieun nepi ka panjangna dipikahoyong (atawa jangkungna).

    Fitur penting tina blok gauge nyaéta aranjeunna tiasa dihijikeun sareng kateupastian diménsi anu sakedik.Blok-blok dihijikeun ku prosés ngageser anu disebut wringing, anu nyababkeun permukaan ultra-datar na ngahiji.Sajumlah leutik blok gauge bisa dipaké pikeun nyieun panjang akurat dina rentang lega.Ku ngagunakeun 3 blok dina hiji waktu dicokot tina susunan 30 blok, hiji bisa nyieun salah sahiji 1000 panjangna tina 3.000 ka 3.999 mm dina 0.001 mm léngkah (atawa 0.3000 ka 0.3999 inci dina 0.0001 inci léngkah).Blok gauge diciptakeun dina 1896 ku masinis Swedia Carl Edvard Johansson.Éta dianggo salaku rujukan pikeun kalibrasi alat ukur anu dianggo di toko mesin, sapertos mikrométer, bar sinus, kaliper, sareng indikator dial (upami dianggo dina peran pamariksaan).Blok gauge mangrupikeun cara utama standarisasi panjang anu dianggo ku industri.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk