Majelis Granit sareng Sistem Anti Geter

Katerangan pondok:

Urang tiasa ngarancang Sistem Anti Geter pikeun mesin precision ageung, pelat pamariksaan granit sareng pelat permukaan optik…


  • merek:ZHHIMG
  • Min.Jumlah pesenan:1 sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Item pamayaran:EXW, FOB, CIF, CPT ...
  • Asal:Kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    rinci produk

    Urang tiasa ngarancang Sistem Anti Geter pikeun mesin precision ageung, pelat pamariksaan granit sareng pelat permukaan optik ...


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami