Precision Metal Machining

Katerangan pondok:

Mesin-mesin anu paling sering dianggo dibasajankeun pabrik, mesin bubut dugi ka rupa-rupa mesin motong.Hiji ciri tina mesin béda dipaké salila machining logam modern nyaéta kanyataan yén gerakan sarta operasi maranéhanana dikadalikeun ku komputer nu ngagunakeun CNC (komputer kontrol numerik), hiji metodeu krusial pentingna pikeun ngahontal hasil tepat.


  • merek:ZHHIMG
  • Min.Jumlah pesenan:1 sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Item pamayaran:EXW, FOB, CIF, CPT ...
  • Asal:Kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    Mesin-mesin anu paling sering dianggo dibasajankeun pabrik, mesin bubut dugi ka rupa-rupa mesin motong.Hiji ciri tina mesin béda dipaké salila machining logam modern nyaéta kanyataan yén gerakan sarta operasi maranéhanana dikadalikeun ku komputer nu ngagunakeun CNC (komputer kontrol numerik), hiji metodeu krusial pentingna pikeun ngahontal hasil tepat.

    Aplikasi

    Mesin-mesin anu paling sering dianggo dibasajankeun pabrik, mesin bubut dugi ka rupa-rupa mesin motong.Hiji ciri tina mesin béda dipaké salila machining logam modern nyaéta kanyataan yén gerakan sarta operasi maranéhanana dikadalikeun ku komputer nu ngagunakeun CNC (komputer kontrol numerik), hiji metodeu krusial pentingna pikeun ngahontal hasil tepat.

    JENIS METAL MACHINING OPERASI
    Anu paling sering dilakukeun sareng salah sahiji operasi mesin anu paling penting nyaéta:
    ● Ngahurungkeun - Operasi ieu dipigawé dina bahan nu keur puteran bari alat keur nyoplokkeun bahan ti dinya.Tujuan utama operasi péngkolan nyaéta nampi bentuk silinder tina bahan anu diolah.

    ● Pangeboran - Ieu operasi salila alat puteran dipaké pikeun nyieun liang buleud dina beungeut bahan.Puteran anu dianggo (biasana bor) ngagaduhan dua ujung motong anu ngagaduhan fungsi utama pikeun ngadamel liang buleud.

    ● panggilingan - Aya dua jenis panggilingan: periferal jeung beungeut panggilingan.Sanajan dipigawé kalawan métode béda jeung parabot, tujuan utama duanana bentuk operasi panggilingan boga hiji tujuan utama - nyieun permukaan polos tur lempeng.

    Ihtisar

    Modél

    Rincian

    Modél

    Rincian

    Ukuran

    Adat

    Aplikasi

    CNC, laser, CMM ...

    Kaayaan

    Anyar

    Saatos-penjualan Service

    Ngadukung online, Ngadukung Onsite

    Asalna

    Kota Jinan

    Bahan

    Stainless steel, tambaga, aluminium, beusi, beusi tuang...

    Warna

    Metal Warna Asli

    merek

    ZHHIMG

    Precision

    0,001 mm

    Beurat

    ≈7g/cm3

    Standar

    DIN/ GB/ JIS...

    Garansi

    1 taun

    Bungkusan

    Ékspor Plywood CASE

    Saatos Service Garansi

    Pangrojong téknis pidéo, Pangrojong online, Suku cadang, ...

    pangmayaran

    T/T, L/C...

    Sertipikat

    Laporan Inspeksi / Sertipikat Kualitas

    Kecap konci

    Dasar Mesin Keramik;Komponén mékanis keramik;Bagian Mesin Keramik;Keramik Precision

    Sertifikasi

    CE, GS, ISO, SGS, TUV ...

    Pangiriman

    EXW;FOB;CIF;CFR;DDU;CPT...

    Format gambar

    CAD;LENGKAH;PDF...

    Fitur Utama

    NAHA METAL MACHINING PENTING

    ● Dupi cocog pikeun ngolah rupa-rupa bahan;

    ● Aktipkeun nyieun rupa-rupa wangun geometri kayaning liang buleud akurat, threads screw, edges lempeng, kitu ogé surfaces;

    ● Nyadiakeun akurasi dimensi pohara alus sarta pesawat na lempeng permukaan finish;

    ● Metal machining nyandak precision tinggi salila kreasi bentuk final dipikahoyong, dimensi, ukuran sarta permukaan finish.

    ● Prosedur ieu nyadiakeun hasil kalawan spésifikasi geometric nu teu bisa dijieun ku prosés séjén.

    ● jenis ieu machining bisa dipaké dina loba prosés manufaktur salila operasi kayaning casting, bar gambar na forging.

    Bungkusan & Pangiriman

    1. Dokumén bareng jeung produk: Inspection laporan + Calibration laporan (alat ukur) + Quality Certificate + Invoice + Packing List + Contract + Bill of Lading(atawa AWB).

    2. Special Ékspor Lapis Case: Ékspor fumigation-gratis kotak kai.

    3. Pangiriman:

    kapal

    palabuhan Qingdao

    palabuhan Shenzhen

    palabuhan TianJin

    palabuhan Shanghai

    ...

    Karéta api

    Stasion Xian

    Stasion Zhengzhou

    Qingdao

    ...

     

    Hawa

    Bandara Qingdao

    Bandara Beijing

    Bandara Shanghai

    Guangzhou

    ...

    Nganyatakeun

    DHL

    TNT

    Fedex

    UPS

    ...

    Palayanan

    1. Urang bakal nawiskeun rojongan teknis pikeun assembly, adjustment, ngajaga.

    2. Nawiskeun manufaktur & inspeksi video ti milih bahan pikeun pangiriman, sarta konsumén bisa ngadalikeun sarta nyaho unggal jéntré iraha wae mana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami

    Kategori produk