Komponén Mékanis Granit Precision

Katerangan pondok:

Beuki loba mesin precision dijieun ku granit alam kusabab éta sipat fisik hadé.Granit bisa ngajaga precision tinggi sanajan dina suhu kamar.Tapi ranjang mesin Metal preiction bakal kapangaruhan ku suhu pisan écés.


  • merek:ZHHIMG
  • Min.Jumlah pesenan:1 sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Item pamayaran:EXW, FOB, CIF, CPT ...
  • Asal:Kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina
  • :
  • Rincian produk

    Tag produk

    Aplikasi

    Granit mangrupa bahan optimum pikeun mesin precision - ti co-ordinate alat ukur pikeun konstruksi mesin umum kalawan honing, grinding sarta panggilingan.Gumantung kana sarat masing-masing, rupa-rupa jenis granit, egJinan Hideung granit, India Hideung granit ... sadia.

    Kami ogé tiasa nganteurkeun ka para nasabah bangku ukur sareng uji anu kami anggo pikeun jaminan kualitas kami.

    Ihtisar

    Modél

    Rincian

    Modél

    Rincian

    Ukuran

    Adat

    Aplikasi

    CNC, laser, CMM ...

    Kaayaan

    Anyar

    Saatos-penjualan Service

    Ngadukung online, Ngadukung Onsite

    Asalna

    Kota Jinan

    Bahan

    Granit Hideung

    Warna

    Hideung / Kelas 1

    merek

    ZHHIMG

    Precision

    0,001 mm

    Beurat

    ≈3.05g/cm3

    Standar

    DIN/ GB/ JIS...

    Garansi

    1 taun

    Bungkusan

    Ékspor Plywood CASE

    Saatos Service Garansi

    rojongan teknis video, rojongan online, suku cadang, Field mai

    pangmayaran

    T/T, L/C...

    Sertipikat

    Laporan Inspeksi / Sertipikat Kualitas

    Kecap konci

    Mesin Granit Base;Komponén Mékanis Granit;Bagian Mesin Granit;Granit Precision

    Sertifikasi

    CE, GS, ISO, SGS, TUV ...

    Pangiriman

    EXW;FOB;CIF;CFR;DDU;CPT...

    Format gambar

    CAD;LENGKAH;PDF...

    Fitur Utama

    1. granit nyaéta sanggeus sepuh alam jangka panjang, struktur organisasi seragam, cofficient ékspansi leutik, stress internal lengkep ngiles.

    2. Teu sieun asam jeung alkali korosi, moal keyeng;teu perlu oiling, gampang pikeun mulasara, hirup layanan panjang.

    3. Teu diwatesan ku kaayaan suhu konstan, sarta bisa ngajaga precision tinggi dina suhu kamar.

    Taya jadi magnetized, sarta bisa mindahkeun mulus bari ngukur, euweuh rarasaan ketat, bébas tina mangaruhan Uap, flatness alus.

    Kontrol kualitas

    Kami nganggo sababaraha téknik dina prosés ieu:

    ● Pangukuran optik kalayan autocollimators

    ● interferometers laser sarta trackers laser

    ● Tingkat inclination éléktronik (tingkat sumanget precision)

    Bungkusan & Pangiriman

    1. Dokumén bareng jeung produk: Inspection laporan + Calibration laporan (alat ukur) + Quality Certificate + Invoice + Packing List + Contract + Bill of Lading(atawa AWB).

    2. Special Ékspor Lapis Case: Ékspor fumigation-gratis kotak kai.

    3. Pangiriman:

    kapal

    palabuhan Qingdao

    palabuhan Shenzhen

    palabuhan TianJin

    palabuhan Shanghai

    ...

    Karéta api

    Stasion Xian

    Stasion Zhengzhou

    Qingdao

    ...

     

    Hawa

    Bandara Qingdao

    Bandara Beijing

    Bandara Shanghai

    Guangzhou

    ...

    Nganyatakeun

    DHL

    TNT

    Fedex

    UPS

    ...

    Palayanan

    1. Urang bakal nawiskeun rojongan teknis pikeun assembly, adjustment, ngajaga.

    2. Nawiskeun manufaktur & inspeksi video ti milih bahan pikeun pangiriman, sarta konsumén bisa ngadalikeun sarta nyaho unggal jéntré iraha wae mana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami