Majelis granit CNC

Katerangan pondok:

ZHHIMG® nyayogikeun dasar granit khusus dumasar kana kabutuhan khusus sareng gambar Pelanggan: dasar granit pikeun alat mesin, mesin ukur, mikroéléktronik, EDM, pangeboran papan sirkuit dicitak, pangkalan pikeun bangku uji, struktur mékanis pikeun pusat panalungtikan, jsb ...


  • merek:ZHHIMG
  • Min.Jumlah pesenan:1 sapotong
  • Kamampuhan suplai:10000 Potongan / Potongan per Bulan
  • Item pamayaran:EXW, FOB, CIF, CPT ...
  • Asal:Kota Jinan, Propinsi Shandong, Cina
  • Rincian produk

    Tag produk

    Aplikasi

    Majelis granit khusus ieu kanggo Mesin CNC.Struktur ieu dijieun ku granit hideung nurutkeun gambar cusomer urang kalawan precision operasi: 0.005mm.

    Kalawan ngembangkeun sinambung sains jeung téhnologi, aplikasi batu geus dibawa kana widang anyar, sarta mibanda aplikasi lega.Kalawan kasabaran 1 μm, granit gampang meets sarat flatness nurutkeun standar DIN pikeun darajat akurasi 00.

    Urang bisa ngahasilkeun rupa-rupa Komponén Granit custom dijieunna tina granit kayaning base, kolom, beam na rel pituduh, kalayan ukuran monomér Maximum 12000x4500x600mm.Produk ukuran anu langkung ageung tiasa didamel splicing.Kami parantos ngadamel produk splicing super-lila kalayan panjang 100m.Pikeun maranéhanana ukuran badag urang biasana ngagunakeun Jinan Hideung Granite.

    Wilujeng sumping di ngirim gambar pikeun nanyakeun cutatan!

    Ihtisar

    Modél

    Rincian

    Modél

    Rincian

    Ukuran

    Adat

    Aplikasi

    CNC, laser, CMM ...

    Kaayaan

    Anyar

    Saatos-penjualan Service

    Ngadukung online, Ngadukung Onsite

    Asalna

    Kota Jinan

    Bahan

    Granit Hideung

    Warna

    Hideung / Kelas 1

    merek

    ZHHIMG

    Precision

    0,001 mm

    Beurat

    ≈3.05g/cm3

    Standar

    DIN/ GB/ JIS...

    Garansi

    1 taun

    Bungkusan

    Ékspor Plywood CASE

    Saatos Service Garansi

    rojongan teknis video, rojongan online, suku cadang, Field mai

    pangmayaran

    T/T, L/C...

    Sertipikat

    Laporan Inspeksi / Sertipikat Kualitas

    Kecap konci

    Mesin Granit Base;Komponén Mékanis Granit;Bagian Mesin Granit;Granit Precision

    Sertifikasi

    CE, GS, ISO, SGS, TUV ...

    Pangiriman

    EXW;FOB;CIF;CFR;DDU;CPT...

    Gambar' formatna

    CAD;LENGKAH;PDF...

    Fitur Utama

    1. granit nyaéta sanggeus sepuh alam jangka panjang, struktur organisasi seragam, cofficient ékspansi leutik, stress internal lengkep ngiles.

    2. Teu sieun asam jeung alkali korosi, moal keyeng;teu perlu oiling, gampang pikeun mulasara, hirup layanan panjang.

    3. Teu diwatesan ku kaayaan suhu konstan, sarta bisa ngajaga precision tinggi dina suhu kamar.

    4. Taya jadi magnetized, sarta bisa mindahkeun mulus bari ngukur, euweuh rarasaan ketat, bébas tina mangaruhan Uap, flatness alus.

    Bungkusan & Pangiriman

    1. Dokumén sareng produk: Laporan pamariksaan + Laporan Kalibrasi (alat ukur) + Sertipikat Kualitas + Invoice + Daptar Bungkusan + Kontrak + Bill of Lading (atanapi AWB)

    2. Special Ékspor Lapis Case: Ékspor fumigation-gratis kotak kai

    3. Pangiriman:

    kapal

    palabuhan Qingdao

    palabuhan Shenzhen

    palabuhan TianJin

    palabuhan Shanghai

    ...

    Karéta api

    Stasion Xian

    Stasion Zhengzhou

    Qingdao

    ...

     

    Hawa

    Bandara Qingdao

    Bandara Beijing

    Bandara Shanghai

    Guangzhou

    ...

    Nganyatakeun

    DHL

    TNT

    Fedex

    UPS

    ...

    Palayanan

    1. Urang bakal nawiskeun rojongan teknis pikeun assembly, adjustment, ngajaga.

    2. Nawiskeun manufaktur & inspeksi video ti milih bahan pikeun pangiriman, sarta konsumén bisa ngadalikeun sarta nyaho unggal jéntré iraha wae mana.


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami